Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Грудень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Споживання продуктів харчування населенням області у 2016 році

4-08-2017, 11:46 | Розділ: Новини | Переглядів: 525

За розрахунками Державної служби статистики України в середньому у 2016 році пересічний чернігівець вжив 46 кг м’яса та м’ясних продуктів (по Україні – 51), 227 кг молока та молочних продуктів (210), 262 яйця (267), 109 кг хлібних продуктів (101), 167 кг картоплі (140), 172 кг овочів (164), 39 кг плодів та ягід (50), 9 кг риби та рибних продуктів (10), 11 кг олії (12), 36 кг цукру (33).

Порівняно з 2015р. споживання м’яса та олії майже не змінилося. Менше вживали чернігівці молока (на 13 кг), хлібних продуктів, плодів, цукру (на 4 кг), картоплі (на 6 кг), яєць (на 12 штук). Показники споживання овочів та риби зросли на 2 кг.

За рівнем споживання цукру Чернігівщина займає 4 місце в Україні, молока та молочних продуктів – 7, хлібних продуктів, картоплі, овочів – 9, риби – 12, яєць – 15, олії – 17, плодів та ягід – 20, м’яса та м’ясних продуктів – 21.

Калорійність середньодобового раціону жителя Чернігівщини становила 2850 ккал (у 2015р. – 2971) при середній по Україні – 2742 ккал.

 

Головне управління статистики у Чернігівській області

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.