Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

Молодь, якій під силу змінити світ

29-08-2017, 12:22 | Розділ: Новини | Переглядів: 617

Існує думка, що змінювати світ під силу лише політикам, керівникам держав, сильним світу цього. А чи під силу молодій людині - студентові, змінити щось у цьому світі? Саме на це питання дав відповідь 16-й Студентський форум Менщини, який проведений Менським РЦСССДМ у пятницю, 25 серпня 2017 року в місті Мена.

В рамках форуму стартував новий проект «Територія твого розвитку». Новий формат, нові ідеї, але одне залишилось незмінним - активна, творча молодь, яка прагне розвиватися та самореалізуватись. Молодь довела, що може все, своєю креативністю, динамікою здатна збудувати своє майбутнє. Молодь - серце нашого міста, яке б’ється невтомно та жваво.

Форум відбувся за підтримки районної державної адміністрації та районної ради. В.о. голови райдержадміністрації Сергій Мурований, заступник голови Микола Петрушенко та керівник апарату Вікторія Неруш, перебували на заході та вболівали за якість його проведення.

Ініціативною групою студентів (Діма Губенко, Марина Бакальчук, Наталя Кияшко, Даша Прищепа, Катя Панасенко, Оля Панченко, Катя та Вадим Нікітенки) було підготовлено відео-запрошення «Території розвитку». Інтерактив та концертна програма підготовлена Катериною Панасенко.

Прекрасними ведучими форуму стали Даша Прищепа та Олександр Придатченко. Символом форуму стала книга - головний інструмент розвитку. Всіх здивували та захопили книжкові інсталяції, підготовлені районною бібліотекою та художні роботи Влади Губенко.

Шоу «Говорить Мена» стало однією з родзинок заходу. Сценарій його написали студентка Вікторія Примак та Світлана Шелудько, а відтворили на сцені Сніжана Лисиця, Олександр Федорченко та Ігор Овчаренко. Декламував свої патріотичні вірші про Україну Женя Оніщенко. Заступник міського голови Інна Скляр провела інтерактивний тренінг «Продемонструй себе світу». Розважав студентів учасник «Ліги сміху» Тобі Алдервейрелд та група «Совершенно секретно» з каверами на українські та зарубіжні пісні.

Зустріч «питання-відповідь» з земляком, світовим чемпіоном Владиславом Лавським, організував сектор сім'ї, молоді та спорту.

Традиційну смачну кашу приготували для студентів працівники Територіального центру соціального обслуговування управління соціального захисту населення Менської райдержадміністрації.

Фінансування заходу відбулось за рахунок коштів районного бюджету, спонсорської допомоги ТОВ «Авангард» та коштів, передбачених на виконання своїх повноважень, що виділили депутати районної ради: Сергій Мурований, Сергій Москаленко, Костянтин Ніколайчик, Тетяна Олещенко, Юрій Погребний, Світлана Реус, Володимир Таргонський, Надія Тюшкевич.

Головним меседжем для молоді на форумі було: «Ніколи не зупинятися, завжди впевнено йти до своєї цілі і, незалежно від місця та часу, створювати навколо себе територію розвитку!

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.