Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Привітання голови районної ради Володимира Невжинського та голови районної державної адміністрації Олександра Мисника з нагоди Свята останнього дзвоника

28-05-2014, 16:33 | Розділ: Новини | Переглядів: 924

 

Дорогі юні друзі!

Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаємо вас зі святом останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

Нашим юним школярам бажаємо гарно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків, але для вас, особисто для вас, він пролунає сьогодні востаннє.

Віримо, що вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни. Повсякчас пам’ятайте, що Вітчизна покладає на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх сердець. Ви нове молоде покоління, народжене в незалежній, суверенній державі, і саме від вас, ваших ідей, творчості думки, працьовитості, залежить майбутнє України. Щиро бажаємо випускникам знайти свій життєвий шлях і йти по ньому достойно, а головне - стати гідними громадянами. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

По-особливому урочистий цей день і для батьків та близьких наших учнів. Разом із ними вони проходять роки шкільного життя: радіють успіхам, переймаються невдачами. То ж, шановні діти, цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.

Від імені районної ради та районної державної адміністрації висловлюємо також глибоку вдячність усім педагогам Менщини. Силою вашої думки та теплом душі твориться майбутнє країни.

Зі святом вас, дорогі друзі!

 

Голова Менської районної ради                                                       В.М.Невжинський

 

Голова Менської районної державної адміністрації                         О.П.Мисник

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.