Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

27 січня 2015 року на базі Менського району відбулося засідання Правління Чернігівського обласного відділення УСВА (воїнів-інтернаціоналістів)

28-01-2015, 10:36 | Розділ: Новини | Переглядів: 736

27 січня 2015 року на базі Менського району відбулося засідання Правління Чернігівського обласного відділення УСВА (воїнів-інтернаціоналістів).

Перед початком заходу учасники оглянули кімнату, виділену у приміщенні райвійськкомату для створення музею Бойової слави; поклали квіти до пам’ятника воїнам-афганцям та вшанували хвилиною мовчання загиблих побратимів та воїнів АТО.

В роботі засідання взяли участь голова районної ради Невжинський В.М., голова районної державної адміністрації Мисник О.П., Менський міський голова Фесюн Ф.І., військовий комісар Менського райвійськкомату Павлюк В.М.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів – афганців та воїнів, що загинули в ході проведення АТО на Сході нашої країни.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова районної ради Невжинський В.М та голова райдержадміністрації Мисник О.П., які зазначили, що в районі існує тісна співпраця між владою та районною організацією спілки воїнів – афганців.

Зокрема, проведено великий об'єм роботи щодо виділення кімнат для Музею бойової слави воїнів інтернаціоналістів, воїнів АТО в приміщенні Менського райвійськкомату, прийнято районну Програму військово-патріотичного виховання та підготовку молоді Менського району до служби в Збройних Силах України, на 2013-2015 роки, в 2015 році до штатного розпису управління праці райдержадміністрації (місцевий бюджет) буде введено посаду голови ветеранської організації воїнів – афганців та збільшено розміри фінансової підтримки ветеранської організації.

Директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін у своєму виступі зупинився на змінах у законодавчій базі щодо соціального захисту воїнів-афганців: прав на пільги при сплаті комунальних послуг, безкоштовному проїзді у громадському транспорті, забезпеченні санітарно-курортним лікуванням та засобами реабілітації, допомозі сім’ям загиблих воїнів-інтернаціоналістів тощо.

Члени правління ЧОВ УСВА затвердили план заходів на 2015 рік. Обговорили, як здійснюється співпраця районних організацій воїнів-афганців з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Конструктивна розмова велась стосовно роботи по матеріально-технічному забезпеченню та фінансовій підтримці бійців АТО, сприянню визволення полонених, увіковіченню пам’яті загиблих.

У підсумку було наголошено на посиленні роботи по героїко-патріотичному вихованню молоді, допомозі сім’ям учасників антитерористичної операції та родинам загиблих бійців на Донбасі, а також сприянні у психологічній і моральній підтримці воїнів, які після демобілізації повернуться додому із зони бойових дій на Сході країни.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.