Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

27 січня відбулося засідання сьомої (позачергової) сесії районної ради

27-01-2017, 17:01 | Розділ: Новини | Переглядів: 766

27 січня 2017 року відбулося засідання сьомої (позачергової) сесії Менської районної ради сьомого скликання.

Перед пленарним засіданням депутати на засіданнях постійних комісій попередньо розглянули проекти рішень з питань порядку денного сесії.

На пленарному засіданні депутати розглянули питання "Про підвищення посадових окладів". З інформацією по ньому виступив Віктор Ємець, начальник відділу освіти райдержадміністрації.

Пояснив, що завдяки даному рішенню, анонсоване урядовою постановою від 14 грудня 2016 р. № 974 „Про внесення зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р № 1298” підвищення посадових окладів педагогічних працівників закладів та установ освіти, які фінансуються за рахунок коштів районного бюджету, буде запроваджене з 1 січня 2017 року.

Також даним рішенням рада рекомендувала міському, селищним та сільським головам розглянути питання підвищення посадових окладів педагогічних працівників закладів та установ освіти, які фінансуються за рахунок коштів відповідних місцевих бюджетів, з 1 січня 2017 року.

Наступним депутати розглянули питання "Про Програму фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень та інших видатків, пов’язаних з діяльністю районної ради, на 2017-2020 роки (нова редакція)". Мисник О.П., голова районної ради пояснив, що необхідність прийняття нової редакції даної програми виникла після того, як на минулій сесії депутати затвердили виділення коштів на виконання депутатських повноважень. В минулій редакції програми не був виписаний порядок використання коштів на виконання депутатських повноважень депутатами Менської районної ради. В новій редакції він є.

Третім питанням було розглянуто питання "Про надбавку за вислугу років голові районної ради". Наталія Мойсєєнко, начальник фінансово-господарського відділу – головний бухгалтер виконавчого апарату районної ради проінформувала депутатів по проекту рішення з даного питання та відповіла на запитання присутніх.

Наступним депутати розглянули депутатський запит депутата районної ради Людмили Мацішевської стосовно врегулюванню питання щодо використання майна комунальним закладом охорони здоров'я "Менська центральна районна лікарня" Менської районної ради та комунальним закладом охорони здоров'я "Менський центр первинної медико-санітарної допомоги" Менської районної ради.

Було вирішено створити робочу групу щодо перерозподілу приміщень між комунальними закладами охорони здоров'я району, включивши до неї депутатів постійної комісії з гуманітарних питань, сім’ї, молоді та соціального захисту населення в повному складі та по одному депутату від інших постійних комісій.

Робочій групі доручено в термін до 10 березня 2017 року спільно з головними лікарями закладів охорони здоров'я виробити рекомендації, щодо перерозподілу приміщень між комунальним закладом охорони здоров'я "Менська центральна районна лікарня" Менської районної ради та комунальним закладом охорони здоров'я "Менський центр первинної медико-санітарної допомоги" Менської районної ради.

За пропозицією постійної комісії з питань регламенту, законності, правопорядку та управління об’єктами комунальної власності було розглянуто питання щодо виділення коштів на виконання депутатських повноважень депутатами Менської районної ради. Зокрема члени вищезгаданої комісії вирішили виділити по 300 грн. для проведення новорічних заходів Комунальному закладу «Централізована бібліотечна система» Менської районної ради Чернігівської області в сумі 2700 грн.

Останнім питанням, за пропозицією депутата районної ради Валерія Гайдукевича, сесія розглянула питання щодо закупівлі товарів, робіт і послуг підприємствам, організаціям, закладам та установам, що фінансуються з районного бюджету через систему ProZorro.

Всього розглянуто 6 питань.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.