Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

Менщина зустріла Єдину родину

28-08-2017, 15:22 | Розділ: Новини | Переглядів: 1257

26 серпня Менщина зустріла Єдину родину Чернігівщини, яка зібрала разом сім’ї загиблих воїнів АТО з різних північних районів області: Ріпкинського, Менського, Городнянського, Корюківського, Семенівського, Щорського, Борзнянського, Бахмацького, Сосницького, Коропського, Новгород-Сіверського та Чернігова. Цей захід покликаний допомогти родинам загиблих українських воїнів разом пережити глибоку втрату та віднайти у собі сили продовжити справу своїх синів, батьків, братів, чоловіків…

У супроводі військового оркестру 8-го Чернігівського навчального центру Державної спеціальної служби транспорту всі присутні вирушили до Алеїв Героїв, де урочисто розпочався захід.

Офіційна частина заходу розпочалася хвилиною мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих воїнів-захисників України. До присутніх звернулися заступник голови обласної ради Арсен Дідур, в.о.голови райдержадміністрації Сергій Мурований, міський голова Геннадій Примаков, депутат обласної ради Дмитро Блауш, голова громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський, координатор Єдиного волонтерського центру Ірина Березинець, мати загиблого Героя Менщини Вадима Жеребила Любов Жеребило.

«Наші досягнення — це результат об’єднання зусиль та колективної діяльності не одного року. Без підтримки інших громадських організацій та органів влади робота «Єдиної родини Чернігівщини» була б набагато складнішою,» — наголосив її голова Микола Шанський. Він подякував усім, хто доклав зусиль, аби зустріч пройшла в теплій родинній атмосфері і з користю для її учасників.

Настоятель Свято - Троїцького храму отець Василь Томишин відправив поминальну літію за всіма загиблими на Сході України. Всі присутні вклонилися подвигу загиблих наших земляків та поклали квіти до Алеї Героїв. Очевидно, що у рідних ніколи не висохнуть сльози журби за ними, і не загоїться рана на серці… Вони завжди будуть поряд з рідними та усіма нами…

Разом із присутніми усі родини на знак того, що спільне горе їх не зламало об’єдналися у «Велике серце» Любові до України під Державним Прапором.

Далі захід продовжився в районному будинку культури яскравою концертною програмою, підготовленою місцевими творчими колективами. Увазі учасників заходу була представлена виставка «Блокпост пам’яті» з вітрин, заповнених предметами, зібраними на полі бою поряд із тілами загиблих українських військових. Представлені в експозиції кишенькові іконки, натільні хрестики, уривки документів, шеврони та інші особисті речі загиблих воїнів — страшні підтвердження жахіть, що відбуваються на сході України.

Працівники Менської центральної бібліотичної системи підготували для діток родин загиблих розважальну програму.

На завершення учасники заходу відвідали зоопарк та Остреч.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.