Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Сумлінно виконуємо свою роботу

2-11-2017, 11:10 | Розділ: Новини | Переглядів: 446

В першу неділю листопада відзначають своє професійне свято, День працівника соціальної сфери, працівники Менського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області (далі - Фонд).

Відділення забезпечує виконання гарантованих державою людині праці матеріальне забезпечення, страхові виплати, соціальні послуги, допомагаючи при цьому подолати тимчасові труднощі й не втратити віри і впевненості у завтрашньому дні.

Станом на 1 жовтня 2017 року на обліку в відділенні перебуває 3207 страхувальників, в тому числі: по Менському району - 523 юридичних осіб і 900 фізичних осіб підприємців, по Корюківському - відповідно 430 та 695 і по Сосницькому - 286 та 373. Чисельність працюючих в них становить 13 884 особи.

За 9 місяців страхувальниками надано 1 551 заяву - розрахунок на фінансування матеріального забезпечення на суму 6 794,5 тис. грн.; відшкодовано страхувальникам по тимчасовій непрацездатності - 4 937,7 тис. грн., по вагітності та пологах - 1 813,3 тис. грн. і на поховання - 43,5 тис. грн.

В разі настання виробничого травмування Фонд компенсує втрачений заробіток, займається комплексною реабілітацією, відновленням здоров'я та працездатності. Загалом надається 24 види медико-соціальної допомоги відповідно характеру отриманої виробничої травми та профзахворювання: це і щомісячна грошова сума в разі часткової чи повної втрати працездатності, що компенсує відповідну частину втраченого заробітку потерпілого; виплати особам, які мають на це право в разі втрати годувальника; відшкодування по тимчасовій втраті працездатності; витрати на поховання; одноразові виплати, оплата виробів медичного призначення, медикаментозних препаратів, технічних засобів реабілітації, санаторно- курортне лікування і реабілітація та інше.

Наразі в відділенні перебуває 243 потерпілих, із них по Менському району - 99 осіб, по Корюківському - 97 і по Сосницькому - 47. Вони всі отримують щомісячні страхові виплати в разі часткової чи повної втрати працездатності. 12 чоловік отримують щомісячні страхові виплати, як особи, що мають право в разі втрати годувальника.

Також здійснюються виплати тимчасово переміщеним особам з Донецької (на обліку 20 осіб) та Луганської областей (на обліку 18 осіб).

Також, виплачено потерпілим на виробництві 2 865,5 тис. грн. та надано медико - соціальні послуги на суму 342,9 тис. грн.

На відновлювальне лікування застрахованих осіб в умовах санаторно - курортних закладів після перенесених захворювань і травм витрати із бюджету Фонду склали 729 тис. грн., реабілітацію пройшли 63 працюючих.

Постійно висвітлюються в засобах масової інформації матеріали з актуальних питань у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування.

У відділенні працює 16 спеціалістів. Відповідальність, професіоналізм, працездатність, любов до своєї справи, доброзичливість - це відмінна риса всіх без винятку наших фахівців. Колектив виконує всі поставлені перед ним завдання обґрунтовано, швидко, з детальною обробкою та відмінною якістю.

До нас звертаються люди зі своїми проблемами, своїм горем. Наше завдання - дати їм надію на краще, віру та впевненість, що, незважаючи на ушкоджене здоров'я чи каліцтво, життя для людини продовжується, і воно є єдиним, прекрасним.

День працівника соціальної сфери - це свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, творить добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням серця і покликом душі.

Хочу згадати напередодні свята і за велику ділянку роботи, яку виконують комісії (уповноважені) із соціального страхування підприємств, установ та організацій. Вони забезпечують призначення всіх видів допомог за рахунок коштів Фонду, здійснюють контроль за правильним нарахуванням і своєчасною виплатою матеріального забезпечення з метою дотримання прав застрахованих осіб.

Щиро вітаю колег, застрахованих осіб та всіх, хто щодня вирішує проблеми громадян, які потребують турботи та підтримки, забезпечує їм надання соціальних гарантій, з Днем працівника соціальної сфери! Нехай вас завжди супроводжують доброта і віра у щедрість людської душі, бажання і спроможність бути корисними людям.

Сердечно бажаю Вам, Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!

 

Начальник Менського відділення                                   Ірина Петрушенко

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.