Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

08 листопада відбувся семінар-навчання з секретарями місцевих рад району

8-11-2013, 15:34 | Розділ: Новини | Переглядів: 1230

 

08 листопада 2013 року в приміщенні районної ради був проведений семінар-навчання з секретарями міської, селищних та сільських рад, який провів заступник голови районної державної адміністрації Мисник Олександр Петрович. В роботі семінару взяла участь керуюча справами виконавчого апарату районної ради Прищепа Вікторія Василівна.

Учасники семінару розглянули ряд актуальних питань з напрямків діяльності органів місцевого самоврядування.

Болва Антоніна Костянтинівна, головний спеціаліст - економіст відділу статистики у Менському районі ознайомила присутніх з порядком складання та подання звітності за ф. 2-буд «Звіт про реалізацію дозвільного документа на виконання будівельних робіт» та виступила з інформацією "Про забезпечення контролю за веденням книг погосподарського обліку та впровадження програмного комплексу “Погосподарський облік для сільських, селищних рад “, дала окремі роз’яснення щодо заповнення форми «6-сільрада».

З питаннями "Про правове регулювання спадщини" та "Про реєстрацію речових прав на нерухоме майно" перед слухачами семінару виступила завідувач Менської районної державної нотаріальної контори Петрикей Катерина Іванівна.

Попович Лариса Леонідівна, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Менського районного управління юстиції у Чернігівській області ознайомила присутніх з інформацією по питаннях: "Дотримання Правил державної реєстрації актів цивільного стану в Україні при державній реєстрації шлюбу", "Забезпечення виконавчих комітетів комп’ютерною технікою, підключення до мережі Інтернет, охоронної сигналізації", "Щодо забезпечення належних умов зберігання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану".

Єрмоленко Володимир Васильович, начальник Менського районного управління юстиції у Чернігівській області виступив перед присутніми з питанням щодо удосконалення антикорупційного законодавства України.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Песоцька Тамара Анатоліївна проінформувала про стан виконання Національної стратегії профілактики соціального сирітства на період до 2020 року, затвердженої Указом Президента України від 22.10.2012 №609/2012.

З питанням "Щодо управління комунальним майном територіальної громади" перед учасниками семінару-навчання виступив Лукаш Дмитро Олександрович, начальник відділу правового забезпечення Менської районної ради.

Рябченко Анатолій Іванович, спеціаліст відділу Держземагентства у Менському районі дав роз'яснення про деякі питання приватизації та надання в оренду земельних ділянок на території сільської ради.

Директор комунального закладу Менська централізована бібліотечна система Дудко Інна Володимирівна виступила перед присутніми з питанням про надання інформації до книги "Менщина".

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.