Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Виїзний семінар-навчання депутатів районної ради

19-12-2011, 16:44 | Розділ: Новини | Переглядів: 2244
Виїзний семінар-навчання депутатів районної ради

13 грудня 2011 року відбувся виїзний семінар-навчання депутатів районної ради на тему: "Внутрішні інвестиції, як важливий фактор соціально-економічного розвитку району" до Городищенскої сільської ради з відвідуванням фермерських господарств Погребного Ю.П. та Ковбаси В.О. та до Дягівської сільської ради з відвідуванням фермерського господарства Бутенка О.І., Дягівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

У Городищенскій сільській раді депутати побували на відбудові церкви, що постраждала від пожежі внаслідок удару блискавки. Перед ними виступили сільський голова Краєвенко С.В. та Благочинний храмів Менського округу, депутат районної ради Дендак В.І., які розповіли про участь громади села Городище у відбудові церкви, про дієву допомогу у вирішенні даного питання місцевих голів фермерських господарств – Ковбаси В.О. та Погребного Ю.П.

Зокрема, Дендак Василь Ількович відмітив, що пожежею було знищено практично всю покрівлю церкви, пошкоджено значна частина стін. Прихожани взялися з ентузіазмом до відбудови храму. Люди запевняли, що до храмового свята церкву буде відбудовано. В це слабо вірилося, але на даний момент можна сказати, що віра людей та їх праця зробили неможливе. Наведено дах, встановлено купол. Ведуться роботи по реставрації стін та підлоги.

Потім депутати відвідали фермерське господарство Ковбаси Віктора Олеговича, оглянули базу господарства, заслухали інформацію щодо здобутків господарства та планів на майбутнє.

Наступною зупинкою депутатів стало фермерське господарство депутата районної ради Погребного Юрія Петровича. Господар детально розповів про становлення свого господарства, його здобутки, поділився планами на майбутнє.

Після переїзду до с.Дягова депутати ознайомилися з фермерським господарством депутата Чернігівської обласної ради Бутенка О.І. Олексій Іванович провів цікаву та змістовну екскурсію по території господарства. Учаники семінару оглянули сучасне картоплесховище, що не має аналогів в області, тваринницьку ферму, помилувалися табуном коней. Олексій Іванович поділився своїм баченням майбутнього господарства, зокрема в частині відродження на Менщині ягідництва, і зокрема вирощуванням полуниці, відповів на численні запитання депутатів районної ради.

Наступною зупинкою стала Дягівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. Директор ЗОШ І-ІІІ ст., депутат районної ради Возіян Микола Леонідович провів коротку екскурсію по приміщенню школи, розповів про дієву допомогу, яку надає освітньому закладу Бутенко О.І.

Підводячи підсумки семінару-наради, голова районної ради Невжинський В.М. подякував головам фермерських господарств за їх посильний вклад в соціально-економічний розвиток громад і району в цілому, побажав їм успіхів в їхній нелегкій, але важливій справі.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.