Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

14 жовтня знімальна група Чернігівською ОДТРК «Сівер-центр» відвідала село Дягова для запису чергової програми з циклу «Влада і громада»

15-10-2013, 16:41 | Розділ: Новини | Переглядів: 1552

14 жовтня знімальна група Чернігівською ОДТРК «Сівер-центр» відвідала село Дягова для запису чергової програми з циклу «Влада і громада». До недавнього його героями були переможці обласного конкурсу «Краща сільська, селищна, міська рада».

Однак, зважаючи на помітне зростання інтересу жителів області до згаданого проекту, його автори вирішили не зупинятися лише на розповідях про кращі місцеві ради. Тематичні межі «Влади і громади» вирішено розширити. Тепер учасниками передачі стануть також люди, діяльність яких безпосередньо спрямована на вирішення актуальних проблем територіальних громад.

В Дягові багато років живе і працює фермер, депутат обласної ради Олексій Іванович Бутенко. Очолюване ним фермерське господарство «Бутенко» є одним з кращих сільськогосподарських формувань району і відоме далеко за межами області. Проте журналістів цікавила не стільки робота керівника на чолі підприємства, як його громадська та благодійна діяльність.

Депутат чимало часу та зусиль приділяє розвитку соціальної сфери та інфраструктури району. За його кошти прокладено 6,4 км газопроводу, здійснюється ремонт доріг, надається матеріальна допомога багатьом соціальним та культурним закладам. Олексій Іванович став одним із тих меценатів, коштом яких у с. Дягова відремонтовано Свято-Покровську церкву, школу та дитсадок. За сприяння депутата організовано місцевий автобусний маршрут, надається допомога в утриманні пожежної частини тощо.

В ході творчої роботи журналісти зустрічалися з багатьма людьми, в тому числі з головою Менської районної ради Володимиром Невжинським, який зазначив, що питання відносин між владою та громадянами було і є актуальним в різні часи розвитку суспільства. Є ці проблеми і в системі взаємовідносин в Менському районі. На рівні місцевого самоврядування гостроту цих проблем видно чи не найкраще. Адже це та гілка влади, що постійно перебуває в контакті з населенням. І саме сьогодні, у період державного реформування різних суспільно-економічних галузей, вагомо і авторитетно має звучати зважене слово депутатського корпусу, кожного депутата чи посадової особи місцевого самоврядування.

Голова районної ради відмітив, що довіра громади до органів влади можлива лише тоді, коли ця влада є відповідальною і ефективною. А авторитет її залежить від реального прагнення виражати і захищати інтереси людей. Влада здобуває повагу, якщо функціонує заради справедливої і зрозумілої мети, коли вона покращує життя громадян.

Більшість депутатів районної ради виправдовує довіру своїх виборців добрими-справами.

В районі не поодинокі приклади коли депутати займаються вирішенням соціальних проблем жителів сіл, дбають про соціально-економічний розвиток територій, відродження духовності.

Конструктивно та плідно працюють з виборцями такі депутати районної ради як священнослужитель Дендак Василь Ількович; голови фермерських господарств - Погребний Юрій Петрович, Костючок Сергій Григорович, Горчинський Анатолій Володимирович, Бондар Микола Степанович, керівники сільськогосподарських формувань Прищепа Володимир Федорович, Костенко Микола Іванович, Роговий Василь Миколайович, приватний підприємець Кондаков Василь Віталійович, а також Месевра Уляна Пилипівна, Авраменко Антоніна Михайлівна, Мацішевська Людмила Вікторівна, Мироненко Анатолій Іванович, Ларченко Ганна Миколаївна, Аношко Сергій Олексійович, Леоненко Василь Миколайович.

В рамках сюжету, що знімається, піде мова про депутата обласної ради, жителя села Дягова, голову фермерського господарства, батька великої родини Бутенка Олексія Івановича.

Олексій Іванович за покликанням душі переймається проблемами жителів округу, живе їхніми турботами і радощами, ніколи не стоїть осторонь суспільно-культурного життя своїх виборців.

Але найкраще про діяльність депутата говорять його справи, а оцінку дають виборці округу.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.