Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Робоча нарада з питань утилізації відходів виробництва ТОВ "Березнянська птиця"

17-02-2012, 11:29 | Розділ: Новини | Переглядів: 1606

16 лютого в районній раді відбулася робоча нарада під головуванням Невжинського Володимира Михайловича, голови районної ради.

У нараді взяли участь заступник голови районної ради Лях Віктор Васильович, заступник голови райдержадміністрації Терентієв Павло Олександрович, Березнянський селищний голова Павленко Володимир Михайлович, керуючий справами районної ради Прищепа Вікторія Василівна, головний спеціаліст організаційного відділу з юридичних питань та комунальної власності Лукаш Дмитро Олександрович, фінансовий директор ТОВ "Березнянська птиця" Забродський Антон Володимирович.

Основною проблемою, що обговорювалася на нараді була утилізація відходів виробництва птиці товариства.

Відкриваючи нараду Невжинський В.М. зауважив, що метою зібрання є побудова соціальних партнерських відносин між владою та бізнесом по вирішенню проблем громади. Звернув увагу на те, що питання екологічного стану в смт Березна було піднято на сесії районної ради і воно має вирішуватися.

Терентієв П.О. коротко охарактеризував історію розвитку птахівництва в районі і відмітив, що раніше проблема утилізації не стояла, адже забій птиці на території району не здійснювався. Власники ТОВ "Березнянська птиця" вже неодноразово змінювалися, що не було позитивом і не забезпечувало стабільну роботу підприємства.

На даний час розвивається виробництво, впроваджуються сучасні методи і способи ведення господарювання (зокрема, використовуються нові види підстилки, які згодом можуть йти на переробку). Завдячуючи роботі товариства район займає 1-ше місце в області по обсягах виробництва м'яса птиці, 20% виробництва м'яса в області – це показник, що саме забезпечується "Березнянською птицею".

Товариство має наміри розширюватися і на перспективу охопити і територію радгоспу "Менський". Успішна робота товариства – це зайнятість населення, це податки, це економічний розвиток району.

Павленко В.М. повідомив, що питання дотримання екологічного стану товариства розглядалось у вересні місяці 2011 року на засіданні виконкому. Одним із питань є виділення земельної ділянки за межами селища під полігон для відходів виробництва.

Забродський А.В. підтвердив, що товариство працює стабільно, має наміри розширюватись. Частково відходи виробництва йдуть на продаж (курячий послід, підстилка тощо). У планах підприємства здійснювати переробку посліду і пір'я, а також придбати обладнання по очистці води.

По результатах наради прийнято відповідні рекомендації і було досягнуто домовленості щодо розробки плану конкретних дій товариства щодо забезпечення належної утилізації відходів виробництва. Дане питання планується до розгляду на сесії районної ради.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.