Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

15 квітня на базі ФГ "Бутенко" відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Перспективні агронаукові технології»

29-03-2016, 16:16 | Розділ: Новини | Переглядів: 731

15 квітня на базі ФГ "Бутенко" відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Перспективні агронаукові технології»

В останні роки виробництво зернових культур - пріоритетний напрям у світовому агропромисловому виробництві. Такий напрямок активно обирають агропромислові підприємства України. На український ринок активно виходять сучасні технології вирощування зернових культур закордонного та вітчизняного виробництва.

Використання таких технологій при виробництві зернових культур дає можливість значно підвищити ефективність використання наявних технічних ресурсів і агробіологічного стану сільськогосподарських угідь при оптимальному їх керуванні.

Тому з метою акумулювання оптимальних і ефективних сучасних технологій для виробництва зернових культур запрошуємо на Міжнародну науково-практичну конференцію «Перспективні агронаукові технології», яка відбудеться 15 квітня 2016 року на базі ФГ "Бутенко".

Мета заходу:

Продемонструвати комплексний підхід до впровадження сучасних високоефективних технологій до ведення високопродуктивного сільськогосподарського виробництва на прикладі ФГ«Бутенко».

В сучасних умовах становлення Українського аграрного бізнесу, основними критеріями успішного господарювання можна назвати економічну прибутковість, мінімізований тиск на екологію і забезпечений соціальний статус працівників. Тому для управління успішними вітчизняними підприємствами аграріям необхідні Інноваційні технології, які базуються на збільшенні обсягів економічно обґрунтованого врожаю, оптимізації виробничих затрат, відтворенні родючості ґрунту та вдосконаленні професійного рівня працівників.

ФГ «Бутенко» - одне з провідних господарств України, яке перше почало вивчати та системно впроваджувати основні елементи точного землеробства разом з іншими інноваційними технологіями у виробництво, організовує День поля та семінар із залученням іноземних фахівців, де буде представлено План проведення польових досліджень у ФГ «Бутенко»:

1. Визначення контурів полів та проведення агрохімічного обстеження полів з використання обкладання «АгріЛаб» (виконавець - «АгріЛаб»).

2. Внесення додаткових компенсаційних доз внесення поживних речовин з використанням ПАТ «Росток» для отримання максимальної планової врожайності (виконавець - «Росток»).

3. Використання насіннєвого матеріалу фірми «Monsanta» для отримання максимальної врожайності (виконавець - «Monsanta»).

4. Диференційоване внесення технологічного матеріалу у комбінації (диференційоване внесення насіння, диференційоване внесення добрив, диференційоване внесення насіння і добрив) з використанням сівалки АSТRА 6 (виконавець - ПАТ «Червона зірка»).

5. Постановка вологоміра для визначення оперативної вологості ґрунту (виконавець - «АgrоМоnіtоr»).

6. Використання технології безпілотних літальних апаратів для моніторингу якості виконання технологічних операцій (виконавець - DronUA).

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.