Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

Вітання голови районної ради Невжинського В.М. з Міжнародним жіночим Днем 8 березня

7-03-2012, 12:20 | Розділ: Новини | Переглядів: 3234

Дорогі наші жінки!

З появою перших теплих сонячних променів і перших весняних квітів, ми відзначаємо весняне свято - Міжнародний жіночий день 8 Березня. Адже пробудження природи нерозривно пов'язане з образом Жінки, висока місія якої призначена їй долею - ростити дітей, оточувати турботою, нести у світ життя, любов і красу.

Від імені районної ради, районної державної адміністрації і себе особисто вітаю всіх жінок Менщини з цим чудовим святом.

Жінка відіграє особливу роль у сім'ї, суспільстві, державі.

У вас все виходить красиво: жити, працювати, творити, любити і бути коханими. При всіх складнощах нашого життя, Ви, дорогі жінки, не тільки підтримуєте домашнє вогнище і долаєте всі негаразди, але й надихаєте чоловіків на великі справи і досягнення благородних цілей.

Мудреці кажуть: "Царство жінки - це царство ніжності, тонкості і терпіння". І завдання чоловіка не зруйнувати його, а захистити від усіх життєвих негараздів.

Ми, чоловіки, у величезному неоплатному боргу перед вами, за те що не змогли зробити життя багатьох з Вас - кращим, гіднішим і щасливішим.

В найважливіших сферах життя району працює значна кількість жінок.

Це - вчителі, медики, працівники культури, торгівлі, поштового зв'язку, промислових і сільськогосподарських підприємств, багатьох інших професій. І працюють чесно, з високим почуттям обов'язку і відповідальності.

Завдяки старанням жінок створюються матеріальні блага, зберігаються духовні і сімейні традиції, а мужність, витримка і стійкість, з якими Ви долає життєві труднощі, викликають захоплення.

Ми, чоловіки, не можемо собі уявити своє життя без жінок, здатних розділити труднощі, втішити добрим словом і дати пораду. В цей день, ми хочемо одного, щоб кожна з вас відчула безмірну вдячність за любов, теплоту, розуміння і підтримку.

Все, чому радіє чоловіче серце, все, що дарує нам відчуття справжнього людського щастя, нерозривно пов'язане з Вами, дорогі жінки. Тому, що наша земна доля освячена маминою колисковою, бабусиною молитвою і неповторною радістю кохання.

Нехай збудуться всі ваші надії, плани і мрії. Нехай ваша щоденна праця окупиться щасливою долею ваших дітей, онуків, близьких.

Ми, вдячні Вам за можливість щодня з Вами спілкуватися, ми по-доброму заздримо Вашому вмінню віддавати ближнім тепло своїх сердець і душевну щедрість, приходити на допомогу всім, хто цього потребує.

Щастя Вам, здоров'я і добра, родинної злагоди та затишку, відданості близьких і найдорожчих Вам людей!

Хай завжди на Ваших обличчях сяють щасливі усмішки.

Удачі Вам у всьому і завжди!

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.