Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Менщина урочисто відзначила День знань

1-09-2016, 15:16 | Розділ: Новини | Переглядів: 700

Сьогодні в усіх навчальних закладах району відбулось свято першого дзвоника. День знань відзначили напрочуд зворушливо. Більшість учнів, батьків та вчителів прийшли на свято у вишиванках. Попри загальний святковий настрій, у всіх загальноосвітніх закладах Менщини присутні на шкільних лінійках хвилиною мовчання вшановували пам’ять загиблих у зоні АТО воїнів.

З початком нового навчального року учнів та вчителів привітали представники районної державної адміністрації, місцевого самоврядування, керівники організацій, підприємств, установ. Голова районної ради Олександр Мисник привітав із Днем знань учнів, педагогічний колектив, батьків Менської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка. Побажав усім присутнім наполегливості, творчої наснаги, нових здобутків, незабутніх миттєвостей шкільного життя та справжніх відкриттів в країні знань.

Повідомив, що цьогорічний Перший дзвоник проходить на сучасному європейському майданчику для проведення урочистих заходів. Саме таку мету мав написаний учнями 8 класу, що є членами клубу правових знань "Феміда" проект під назвою «З турботою про майбутнє». Районне керівництво підтримало дитячу ініціативу. Реалізація проекту стала можливою за рахунок консолідованої участі районної влади та бізнесових структур. Зокрема, виконання будівельних робіт даного об’єкту здійснював приватний підприємець Володимир Булавка, який до того ще й є колишнім випускником школи ім. Т.Г.Шевченка. Олександр Мисник наголосив, що після будівництва майданчика є наміри провести реконструкцію фасаду школи.

Учнів школи та педагогічний колектив школи ім..Т.Г.Шевченка з Днем знань привітав також депутат районної ради, директор ТОВ «Авангард» Володимир Прищепа, який повідомив, що товариство виділило кошти на придбання спортивного інвентарю для спортзалу даного загальноосвітнього закладу.

Традиційно новий навчальний рік розпочався з Першого уроку виховного спрямування. А оскільки у 2016 році в нашій країні відзначається 25-та річниця Незалежності, то і тематика Першого уроку присвячена саме цій даті: «Щоб у серці жила Батьківщина: до 25-річчя Незалежності України». На Першому уроці класні керівники та учні вели мову про історичну долю України, героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни, про сьогодення і перспективи України.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.