Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Найсвітліша дорога в світі – дорога до знань.

5-09-2017, 09:45 | Розділ: Новини | Переглядів: 691

Найсвітліша дорога в світі —

Це дорога до знань, до школи.

Пам’ятайте це, любі діти,

Не забудьте цього ніколи.

 

У Локнистенській ЗОШ І-ІІІ ст. традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учням, батькам та вчителям про початок нового навчального року. Була присутня на святі і директор районного центру зайнятості Тамара Кот.

Перший дзвоник - це хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року п’ятеро першокласників, переступили поріг школи, де для них розпочнеться цікаве шкільне життя на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні сім випускників Локнистенської школи востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником.

Тамара Кот привітала всіх з чудовим святом - Днем Знань, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб за допомогою вчителів та рідних, кожен учень став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Розпочався навчальний рік першим уроком - «Ти у мене єдина, Україно!». Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.