Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

ЗРОБИ ТАК, ЩОБ ТОБОЮ ПИШАЛИСЯ!

29-09-2016, 16:23 | Розділ: Новини | Переглядів: 593

Нещодавно районний центр зайнятості відвідав начальник групи з добору Окремого регіонального центру комплектування у Чернігівській області офіцер Державної прикордонної служби Тарас Курило. Він також побував у школі ім. Т.Г.Шевченка та районній гімназії, де поспілкувався з випускниками.

Під час зустрічі з директором районного центру зайнятості він розповів про проведення добору чоловіків та жінок віком від 18 до 40 років на військову службу за контрактом у Державну прикордонну службу. Проходження служби за контрактом буде відбуватися у прикордонних районах Чернігівської області та у м. Чернігові.Також можна отримати вищу освіту у Національній академії ДПСУ, набути або підвищити кваліфікацію з кінології, паспортної роботи, медичної підготовки, інженерної механіки, управління сучасними зразками озброєння та техніки, автоматизації та зв’язку. Грошове забезпечення від 7000 грн., виплата грошової компенсації за винаймання житла, безкоштовне медичне обслуговування, індивідуальний підхід при підборі військового обмундирування, гарантовані соціальні пільги.

Випускникам шкіл повідомив, що проводиться добір у Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, де уже у 21 рік можна отримати вищу освіту та перше офіцерське звання. Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького – єдиний сучасний прикордонний вищий багатопрофільний військовий навчальний заклад, у якому можна отримати вищу освіту за спеціальностями: «безпека державного кордону», «правоохоронна діяльність», автомобільний транспорт», «право», «телекомунікації та радіотехніка», «філологія (іноземна)», «психологія». Переваги цього навчального закладу: навчання за кошти держбюджету, повне державне утримання та перебування на військовій службі, гарантоване працевлаштування, повний соціальний пакет офіцера (щомісячне грошове забезпечення, забезпечення житлом, медичне забезпечення, гарантована пенсія). Він також закликав юнаків та дівчат обирати професію прикордонника.

Наразі районний центр зайнятості проводить для безробітних громадян семінари з орієнтації на службу у Збройних силах та Прикордонній службі України, в тому числі з використанням відеороликів, які люб’язно надали військовий комісаріат та прикордонники Чернігівщини.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.