Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

Новорічні вакансії: експерти розповіли скільки Українці зможуть заробити

26-12-2016, 14:25 | Розділ: Новини | Переглядів: 541

У цьому році український ринок праці почав готуватися до новорічних свят вже з кінця жовтня. Крім класичних вакансій казкових персонажів для дітей набирають промоутерів, рекламістів, продавців в магазини і на новорічні ярмарки, артистів і ін.

«Особливо активно на цей період компанії посилюють напрямки торгівлі, маркетингу та поліграфії, – розповів директор з розвитку Work. ua Сергій Марченко. – Зростає попит на подарункові упаковки, листівки та флаєри з інформацією про акції, святкове оформлення вітрин. Великий попит також на маркетологів і рекламістів, адже від просування залежить збут».

В торгових мережах теж готуються до збільшення потоку клієнтів: наймають додаткових вантажників, продавців в торгові зали, касирів.

«В середньому за святковий період можна заробити 5 – 7 тис.грн. А якщо це вакансія в продажах, де крім ставки є ще й відсоток від продажу, то можна отримати ще більше. Найбажанішими є сезонні вакансії промоутерів в магазинах, крім того, що платять не погані гроші, працівникові ще й не потрібно мерзнути на вулиці», пояснила hr-експерт Тетяна Пашкіна.

За словами керівника експертно-аналітичного центру HeadHunter Україна Катерини Мащенко, вже зараз, наприклад, у Харкові є вакансія музиканта для проведення новорічних святкових вечорів, оплата договірна. А велика київська івент-компанія шукає помічника менеджера проекту масштабного новорічного розважального шоу. Роботодавець пропонує заробітну плату від 6 тис.грн.

Є чимало пропозицій на період зимових свят у різних регіонах країни для офіціантів у ресторанах, кафе та нічних клубах. Оплата в середньому від 3 до 8 тис.грн. Досвід роботи обов’язковий не завжди, серед головних вимог: презентабельний зовнішній вигляд, грамотна мова, наявність діючої медичної книжки, а ще акуратність і швидка здатність до навчання.

Непогано підзаробити можуть і власники авто. Адже тарифи взимку, а особливо у передноворічний час, збільшується практично в два рази. Так, наприклад, київська диспетчерська служба таксі оголосила про набір водіїв зі своїм авто. Заробіток обіцяють від 5 до 20 тис.грн. Серед вимог: автомобіль не гірше Ланоса, в хорошому стані, мобільний телефон з підтримкою java або будь-який телефон з ОС Android, знання Києва та бажання працювати.

Є навіть «курортні» вакансії в приморських пансіонатах і Карпатах: там шукають кухарів, покоївок, офіціантів, барменів і діджеїв. Зарплати коливаються від 4,5 до 6 тис.грн.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.