Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Золото у кожного в душі

8-03-2017, 10:41 | Розділ: Новини | Переглядів: 593

Хто з нас не зберігає світлих спогадів про дитинство…У малечі має бути щасливе дитинство, і за це відповідальні дорослі… Духовність нації розпочинається з діточок… Саме такими ідеями світла і добра був натхненний 21-й благодійний фестиваль «Золотий Фенікс», який проведений 4 березня Менським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Маленькі ведучі Арсеній Гапон, Соня Троцик, Оскар Шелудько, Соня Асауленко та більш дорослі Світлана Шелудько, Ігор Ісаков дарували глядачам щирі емоції та безпосередність.

Кращі колективи та виконавці району, гості з Чернігова «Vita Dens», з Прилук – Олександр Дубовик та «Камертон» дарували гарний настрій кожному глядачу – благодійнику.

А діти змогли поєднати цікаве і корисне – навчались пісочній анімації разом з Маргаритою Таішевою – і перед концертом та під час програми. Вперше і вдало на сцені виступив колектив «Перлина» зі Стольного.

Який же «Фенікс» без «зірки»? Такою маленькою зірочкою стала Емілі, фіналістка проекту «Танцюють всі-9», «Україна має талант» (4,6 сезон), переможниця шоу в Румунії «Next Star». Ії танець на пілоні вразив глядачів, зачарував пластикою, затамував подих. Таке шоу було вперше на нашій сцені.

Учасники концерту отримали сувенірні ручки від МРЦСССДМ на згадку про Фенікс.

Колективи, які брали участь у фестивалі, отримали творчі премії на загальну суму 3900 грн., які передбачені положенням про фестиваль.

Щасливці серед глядачів також отримали сувеніри від фестивалю та підписки на газету «Наше слово» - інформаційного спонсора заходу.

Концертній програмі передувала велика підготовча робота колективу центру. Благодійна ярмарка, яка проведена перед концертом, принесла 1266 грн, які передані родині хворого Бабича Олександра.

Голова районної ради Олександр Мисник вручив сім’ї Бабича сертифікат на суму 18980 грн., які були виручені від благодійної лотереї, яка проводилася на Масляну.

Організаторами фестивалю отримано 24200 грн. від благодійних внесків, які на протязі року будуть використані для надання допомоги сім’ям, які перебувають у скруті.

Вагомий внесок в сумі 20 тис.грн для цієї благородної мети надав від імені підприємців м.Мени Володимир Булавка.

Благочинний Менського району отець Василій Дендак благословив присутніх та передав МРЦСССДМ пожертвування за дорученням партії «Відродження».

Несподіваним сюрпризом для творчих колективів Мени стали премії від міської ради з коштів культурно-мистецької програми на загальну суму 85 тис.грн, які вручив міський голова Геннадій Примаков.

Колектив центру щиро дякує спонсорам, які надали підтримку у проведенні фестивалю, та благодійникам, внесок яких допоможе врятувати чиєсь життя або змінити чиюсь долю.

 

Фото Валерія Тихонова

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.