Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

Реконструкція фасаду двоповерхового лікувального корпусу в Мені стала одним із шести проектів-переможців з енергозбереження в медичних закладах

30-03-2017, 12:16 | Розділ: Новини | Переглядів: 470

На попередньому засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році, розглянули та виставили на оцінку 20 проектів з енергоефективності в медичних закладах.

У результаті оцінювання 14 проектів пройшли регіональний відбір, набравши більше мінімально необхідних 30 балів.

Загальний рейтинговий список проектів, що брали участь у попередньому конкурсному відборі (проекти з енергоефективності закладів охорони здоров’я)

Проте, зважаючи на виділений ліміт коштів на цей напрямок – близько 11,3 мільйона гривень, до Мінрегіону на погодження буде направлено лише шість проектів:

1. Капітальний ремонт даху навчального корпусу № 2 Прилуцького медичного училища за адресою: вул. Київська, 243, м. Прилуки Чернігівської області.

2. Утеплення центрального корпусу із застосуванням енергозберігаючих технологій комунального закладу «Коропська центральна районна лікарня» в смт Короп Чернігівської області (реконструкція).

3. Реконструкція фасаду двоповерхового лікувального корпусу по вул. Шевченка, 61-А, м. Мена Чернігівської області.

4. Реконструкція покрівлі інфекційного відділення Корюківської центральної районної лікарні по вул. Шевченка, 101, м. Корюківка Чернігівської області.

5. Реконструкція будівлі Бахмацької амбулаторії загальної практики сімейної медицини комунального закладу «Бахмацький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Бахмацької районної ради Чернігівської області з впровадженням заходів теплореновації по вул. Жовтнева, 32, м. Бахмач Чернігівської області.

6. Реконструкція системи теплозабезпечення комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області по вул. Шевченка, 114, м. Чернігів. Реконструкція існуючої котельні з установленням додаткових котлів.

Секретар комісії Ірина Помеленко акцентувала увагу членів комісії на обов’язковому дотриманню критеріїв оцінювання проектів, аби вони були без проблем погоджені Мінрегіоном. Наголосила і на необхідності замовникам будівництва отримати висновок Держенергоефективності щодо відповідності заходів з реалізації проектів державним будівельним нормам та стандартам з енергозбереження.

Сьогодні ж на розгляд комісії винесли проекти заходів з енергоефективності в навчальних закладах.

Додатковий конкурс на зазначений напрям не проводився, оскільки минулоріч зареєстрували 93 проекти на загальну суму 194,1 мільйона гривень. При цьому ліміт на зазначений напрям – лиш близько 11,3 мільйона гривень.

Зважаючи на велику конкурентність проектів, у необхідності проведення енергозберігаючих заходів саме на їх територіях переконували членів комісії як голови деяких райдержадміністрацій та ОТГ, так і очільники місцевих управлінь освіти та керівники навчальних закладів.

Перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич зауважив, що необхідно враховувати надання переваги з боку Мінрегіону проектам, спрямованим на розвиток опорних шкіл.

Також він зазначив, що нерозподіленими залишаються ще 77 мільйонів гривень, передбачених області з Державного фонду регіонального розвитку. Тож найближчим часом комісія має опрацювати всі заявлені проекти.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.