Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Урочистості з нагоди 26-ї річниці незалежності України

24-08-2017, 10:43 | Розділ: Новини | Переглядів: 483

День незалежності України – це найбільше національне свято. Уперше за тисячолітню історію на карті світу постала держава під назвою «Україна». Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

День незалежності України – це найбільше національне свято. Уперше за тисячолітню історію на карті світу постала держава під назвою «Україна». Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

Сьогодні, 23 серпня, в адміністративному приміщенні районної ради за участі керівництва району відбувся урочистий захід з нагоди 26-річниці незалежності України, в якому взяли участь представники установ, підприємств та організацій.

Захід розпочав директор Менського районного краєзнавчого музею ім.Покотила Віталій Крутий, який нагадав присутнім, що у 1991 році Верховна Рада УРСР абсолютною більшістю голосів схвалила Акт проголошення незалежності України. Фактично відбулося відновлення державної незалежності України, яке увінчало тривалий шлях українського народу до самостійності.

З вітальним словом до присутніх звернулися в.о.голови райдержадміністрації Сергій Мурований, керуюча справами районної ради Вікторія Прищепа, привітали всіх присутніх зі святом та побажали міцного здоров’я, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах і починаннях.

Вже тривалий час доброю традицією є нагородження Почесними відзнаками жителів району, які своєю працею, прагненням до досконалості, щирістю душі звеличують рідний край та свою Батьківщину. Тож, в урочистій обстановці були вручені Почесні відзнаки фахівцям різних галузей району та учасникам бойових дій.

З нагоди свята, за батьківську любов та порядність, в.о.голови райдержадміністрації Сергій Мурований вручив Почесну грамоту райдержадміністрації Курницькій Ользі Василівні, жительці м.Мена, яка у 2015 році створила будинок сімейного типу і виховує восьмеро прийомних дітей, та від імені керівництва райдержадміністрації передав солодощі її сім’ї.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня незалежності України Почесною грамотою облдержадміністрації нагроджено ПОГРЕБНОГО Юрія Петровича, голову фермерського господарства «Погребний».

За багаторічну, сумлінну та наполегливу працю в ім'я розбудови рідної держави, вагомі здобутки у професійній діяльності та з нагоди Дня незалежності України нагороджено Почесною грамотою райдержадміністрації:

БАКУТУ Сергія Дмитровича, завідуючого господарством КЗ «Менський районний Будинок культури»;

БОГДАН Інну Владиславівну, вчителя англійської мови Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

КОВБАСУ Дмитра Вікторовича, голову фермерського господарства «СЕРП 2013»;

МОСКОВСЬКУ Валентину Петрівну, лікаря – терапевта КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня»;

ОМЕЛЬЯНЕНКА Олега Васильовича, майора служби цивільного захисту, начальника 10 державної пожежно-рятувальної частини (м.Мена);

ЧИСТУ Наталію Василівну, сестру медичну загальної практики-сімейної медицини Менської лікарської амбулаторії КЗОЗ «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги»;

ЧУДЕЦЬКОГО Сергія Олексійовича, головного спеціаліста відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Менського районного військового комісаріату.

За активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді, сумлінне виконання почесного і відповідального службового обов’язку та з нагоди Дня незалежності України нагороджено Почесною грамотою райдержадміністрації:

КИЯ Ігоря Валерійовича, прапорщика запасу, учасника антитерористичної операції на сході України;

СКЛЯРА Володимира Віталійовича, учасника бойових дій на території інших держав.

За активну суспільно-громадську діяльність та з нагоди Дня незалежності України нагороджено Почесною грамотою районної ради НЕРУШ Вікторію Валентинівну та ВАСИЛЕНКА Ігоря Миколайовича.

Подяку голови районної державної адміністрації за високий професіоналізм, активну громадську позицію, патріотизм, відданість справі та з нагоди Дня незалежності України оголошено:

ДОЛІ Миколі Івановичу, завідувачу господарством КЗОЗ «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги»;

ПОЛТОРАК Тетяні Вікторівні, головному спеціалісту відділу комплектування Менського районного військового комісаріату.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.