Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

З повагою і гордістю до захисників України

17-10-2017, 09:41 | Розділ: Новини | Переглядів: 538

13 жовтня, напередондні Дня захисника України у районному Будинку культури відбувся святковий концерт «Україна – славний край».

Представники районної влади та громадськість зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати почесним гостям свята - тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої Батьківщини, і, хто сьогодні на сході країни відстоює спокій нашого спільного дому – України, її територіальну цілісність та незалежність.

Творчі колективи та самодіяльні митці вкотре продемонстрували свою виконавську майстерність, різножанровий репертуар, вкладаючи в свої виступи тепло сердець. У програмі звучали українські народні, сучасні, патріотичні пісні та кружляли запальні танці.

Зі святом присутніх привітали голова райдержадміністрації Валерій Щукін, голова районної ради Олександр Мисник та вручили почесні відзнаки захисникам України.

Оголошено Подяку голови обласної державної адміністрації

МУРОВАНОМУ Сергію Григоровичу, першому заступнику голови районної державної адміністрації, за особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, самовідданість і високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків та з нагоди Дня захисника України.

Нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації:

старшого сержанта запасу ЗАГРУТДІНОВА Руслана Мансуровича, учасника бойових дій, за проявлені мужність, професіоналізм, вірність військовій присязі під час захисту Батьківщини, сумлінну службу в Збройних Силах України, за участь у бойових діях на сході країни та з нагоди Дня захисника України.

майора поліції КОНДАЛЄВА Юрія Леонідовича, слідчого слідчого відділення Менського відділу поліції головного управління національної поліції в Чернігівській області, за багаторічну службу в правоохоронних органах, сумлінне виконання почесного і відповідального професійного обов’язку, бажання служити людям та з нагоди Дня захисника України.

старшого лейтенанта поліції ЗАВГОРОДНЬОГО Євгена В’ячеславовича, інспектора сектору реагування патрульної поліції Менського відділу поліції головного управління національної поліції в Чернігівській області, за багаторічну службу в правоохоронних органах, сумлінне виконання почесного і відповідального професійного обов’язку, бажання служити людям та з нагоди Дня захисника України.

Почесними грамотами Менської районної ради нагороджено:

Алексенка Олександра Михайловича, старший слідчий відділення Менського відділу поліції головного управління національної поліції в Чернігівській області капітан поліції, за багаторічну службу в правоохоронних органах, сумлінне виконання функціональних обов’язків та з нагоди Дня захисника України;

Смущенка Олександра Володимировича, помічник чергового сектору реагування патрульної поліції Менського відділу поліції головного управління національної поліції в Чернігівській області старшого сержант поліції, за багаторічну службу в правоохоронних органах, сумлінне виконання функціональних обов’язків та з нагоди Дня захисника України;

Невжинського Олександра Миколайовича, старший солдат запасу, учасник бойових дій на сході України, за проявлені мужність, сміливість при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисника України;

Горбача Андрія Анатолійовича, лейтенант, учасник бойових дій на сході України, за проявлені мужність, сміливість при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисника України.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.