Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Менський район відзначено пам'ятним Дипломом переможця трудового суперництва в зоні Полісся за зайняте друге місце

16-11-2017, 15:17 | Розділ: Новини | Переглядів: 414

Цієї неділі, 19 листопада, працівники сільського господарства України відзначатимуть професійне свято. Офіційні ж урочистості з цієї нагоди в обласному центрі відбулися напередодні – 15 листопада – у залі Чернігівського обласного філармонійного центру.

З вітальними словами до учасників зборів звернулися, зокрема, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч і голова обласної ради Ігор Вдовенко.

«У ці осінні дні ми традиційно відзначаємо День працівників сільського господарства. Це – свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ, – розпочав свою промову голова ОДА Валерій Куліч. – Нинішнього року фермери та кооператори, трудівники села, керівники й фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, переробних комплексів доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва області. Нарощування обсягів виробництва зерна та іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу».

У вітальному слові голова ОДА відзначив сталий ріст виробництва зерна, утримання сільськогосподарськими підприємствами області, попри непрості часи для галузі, одного з провідних місць у тваринництві (близько 10% питомої ваги чисельності поголів’я в країні), а також звернув увагу на розвиток супутньої інфраструктури: у поточному році в сільське, лісове і рибне господарство залучено понад 1,2 млрд. гривень капітальних інвестицій, що майже вдвічі перевищує минулорічний показник. Загалом в агропромисловому комплексі області по всіх напрямках зараз триває реалізація 23-х проектів на загальну суму 1,4 млрд. гривень. Їх завершення має створити ще близько 260 робочих місць для мешканців сільських територій.

«Зрозуміло, що всі вище перелічені показники не прийшли самі по собі. У кожному з них закладена напружена та самовіддана праця тисяч сільських трудівників.

Дозвольте від щирого серця подякувати вам – хліборобам, механізаторам, тваринникам – за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села, за самовіддану працю та любов до своєї землі.

У ті часи, коли тисячі наших земляків боронять рідну землю на сході, ви стоїте на обороні та зміцнені продовольчої безпеки Чернігівщини.

Упевнений що ваша наполегливість, працелюбність і надалі сприятимуть подальшому розвитку агропромислового комплексу області.

Бажаю всім працівникам сільського господарства здоров’я, родинного тепла і злагоди.

Нехай ваші натруджені руки ніколи не знають утоми, а в серці колоситься добро і радість!», – звернувся до працівників сільського господарства Чернігівщини голова ОДА Валерій Куліч, після чого вручив принагідні відзнаки.

За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові досягнення, значний особистий внесок у розвиток сільськогосподарської галузі Чернігівщини та з нагоди Дня працівників сільського господарства представники Менщини отримали відзнаки:

Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено головного агронома товариства з обмеженою відповідальністю «Мена-Авангард» Олександра Валентія;

Почесну відзнаку обласної ради з нагрудним знаком вручено начальнику відділу агропромислового розвитку райдержадміністрацію Григорію Слободі;

Подякою голови Чернігівської обласної державної адміністрації відзначено тракториста-машиніста сільськогосподарського кооперативу "Куковицький" Анатолія Бреуса.

Голові районної державної адміністрації Валерію Щукіну спільно із головою районної ради Олександром Мисником керівники області вручили пам"ятний Дипломом переможця трудового суперництва в зоні Полісся за зайняте Менським районом ІІ місце.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.