Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Проблеми реформування поштового зв’язку на Чернігіщині надалі буде вирішувати спільна робоча група

3-04-2018, 10:08 | Розділ: Новини | Переглядів: 347

2 квітня в обласній раді відбувся круглий стіл на тему: «Обговорення пропозицій щодо реформування підприємств поштового зв'язку філії Чернігівська дирекція ПАТ «Укрпошта» на території Чернігівської області».

Провели захід заступник голови обласної ради Арсен Дідур та в. о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Юлія Свириденко. В роботі круглого столу взяли участь голова районної ради Олександр Мисник та голова районної державної адміністрації Валерій Щукін.

Тема запровадження на теренах Сіверщини пілотного проекту з реформування поштового зв'язку настільки стурбувала жителів краю, що перед нинішнім засіданням відбулося вже кілька серйозних її обговорень.

Позицію жителів Придесення, які протестують проти проведення експерименту під назвою «Сільське відділення», в парламенті активно відстоювали заступник голови обласної ради Арсен Дідур, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч та народний депутат України Олександр Кодола, який взяв участь і в сьогоднішньому круглому столі.

На круглий стіл разом із народним депутатом Олександром Кодолою прибув також і в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський, якому у супроводі електронної презентації, довелося відстоювати несприйнятий мешканцями та місцевою владою вже згаданий пілотний проект.

Майже всі із учасників заходу виступили проти поспішного прийняття рішення з порушеного питання, а заодно внесли коректні та конкретні пропозиції щодо подальшої долі вищезгаданого реформування, яке, за їх висновком, повинно принести сільським жителям не соціальний збиток, а реальну користь.

Як результат, учасники круглого столу дійшли спільного висновку: створити робочу групу з вивчення та вирішення порушеної проблеми за участю органів місцевого самоврядування та місцевої виконавчої влади, а також представників ПАТ «Укрпошта» і громадських організацій.

 

За матеріалами офіційного веб-порталу

Чернігівської обласної ради

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.