Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Голова районної ради Олександр Мисник взяв участь в роботі тринадцятої сесії Чернігівської обласної ради

25-05-2018, 10:32 | Розділ: Новини | Переглядів: 405

24 травня відбулася тринадцята сесія обласної ради сьомого скликання, яку провів її голова Ігор Вдовенко. У роботі засідання взяв участь голова районної ради Олександр Мисник.

Визначившись із порядком денним та часовим регламентом тринадцятої сесії, депутати схвалили звіт про виконання обласного бюджету за І квартал 2018 року. Цей фінансовий документ затверджено по доходах у сумі 2 267 191,5 тис. грн, по видатках у сумі 2 107 310,0 тис. грн та по кредитуванню у сумі 141,9 тис. грн.

Далі депутати внесли зміни до Програми покращення матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони, військових частин та правоохоронних органів, які беруть участь в антитерористичній операції та дислокуються на території Чернігівської області, на 2018 рік.

Депутати схвалили зміни до Програми стимулювання до запровадження енергоефективних заходів населення, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів Чернігівської області на 2018-2020 роки.

Ряд рішень стосувалися використання природних ресурсів Чернігівщини та актуальних питань землекористування.

Депутатський корпус схвалив внесення змін до Переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік, затвердженого рішенням обласної ради від 28 березня 2018 року.

Народні обранці затвердили також внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки у зв'язку із корективами у Переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на нинішній рік.

Депутати облради ухвалили зміни до низки галузевих програм. В їх числі: «Про внесення змін до обласної цільової довгострокової програми «Мистецька освіта Чернігівщини» на 2011-2025 роки», «Про внесення змін до Цільової програми проведення археологічних досліджень в Чернігівській області на 2013-2020 роки», «Про внесення змін до обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській області на 2013-2020 роки».

У блоці питань управління комунальною власністю відповідними рішеннями сесії погоджено розподіл орендної плати комунальному підприємству «Діловий центр» Чернігівської обласної ради та встановлення зменшеного розміру орендної плати Чернігівській міській громадській організації «Пласт-Арт».

Приймаючи рішення стосовно обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території Чернігівської області у нічний час, яке на розгляд сесії вніс депутат обласної ради Сергій Пащенко, свої пропозиції та зауваження висловили його колеги Олег Авер'янов та Анатолій Хавило.

На пленарному засіданні народні обранці Чернігівщини ухвалили також низку звернень.

Схвальними оваціями відреагували громадські активісти на прийняття депутатами Звернення Чернігівської обласної ради до Президента України Порошенка Петра Олексійовича, Голови Верховної Ради України Парубія Андрія Володимировича, Прем'єр-міністра України Гройсмана Володимира Борисовича щодо підтримки законопроекту №7190 «Про визнання добровольців учасниками бойових дій, їх соціальний і правовий статус», яке вніс на розгляд сесії голова постійної комісії з питань охорони здоров'я, соціального захисту населення та у справах учасників АТО Микола Дейкун.

Крім того, затверджені депутатським корпусом Звернення стосуються спроб маніпуляції свідомістю українських громадян телевізійним каналом «Інтер», а також присвоєння імені Леоніда Каденюка одній із вулиць у місті Києві та місті Чернігові, підтримки прийняття законопроекту №3112-1 «Проект Виборчого кодексу України», встановлення ціни на скраплений газ, недопущення зниження вартості закупівлі молока від індивідуальних домогосподарств, удосконалення правових аспектів використання торфових ресурсів України і щодо тиску на органи місцевого самоврядування.

Також депутати підтримали запити своїх колег Миколи Бутенка, Ірини Грозенко, Анатолія Хавила та Ольги Чередник щодо виконання робіт з ремонту автомобільних доріг загального користування на території Данилівської сільської ради Менського району: Мена – Данилівка, Данилівка – Веселе, виконання робіт з ремонту автомобільної дороги територіального значення Борзна – Комарівка та виконання робіт з ремонту моста, який знаходиться у селі Стрільники Бахмацького району на автодорозі Т-25-23.

Серед іншого, було заслухано заяви та повідомлення з нагальних та важливих питань життєзабезпечення територіальних громад Чернігівщини.

По завершенню сесії голова обласної ради Ігор Вдовенко зустрівся із журналістами місцевих ЗМІ та відповів на їхні запитання.

 

За матеріалами офіційного веб-порталу

Чернігівської обласної ради

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.