Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

25 грудня 2013 року відбулося засідання вісімнадцятої сесії районної ради.

25-12-2013, 16:27 | Розділ: Новини | Переглядів: 1093

25 грудня 2013 року відбулось пленарне засідання чергової, вісімнадцятої сесії районної ради шостого скликання.

На початку пленарного засідання голова районної ради Невжинський В.М. вручив Почесні грамоти Чернігівської обласної ради Ушнянському сільському голові Єрмоленко Т.І. та депутату районної ради Леоненку В.М.

Першим питанням пленарного засідання сесії стало питання "Про внесення змін до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року „Про районний бюджет на 2013 рік”. З інформацією по даному питанню виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М. В обговоренні даного питання виступили – заступник голови Менської районної державної адміністрації Мисник О.П. та Менський міський голова Фесюн Ф.І. Мисник О.П. проінформував депутатський корпус про стан виплати заробітної плати та соціальних виплат у районі.

Депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за 9 місяців 2013 року про що проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М.

Із звітами постійних комісій районної ради з питань регламенту, забезпечення законності та правопорядку та з питань агропромислового комплексу, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища перед присутніми виступили голови постійних комісій Ларченко Г.М. та Єрмоленко В.М.

Із інформацією по питаннях "Про план роботи районної ради на 2014 рік" та "Про План діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік" перед присутніми виступила Прищепа В.В., керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

Лукаш Д.О., начальник відділу правового забезпечення виконавчого апарату районної ради доповів депутатам по питанню порядку денного "Про затвердження Положення про порядок відчуження майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району". Про висновок постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності щодо погодження проекту рішення з даного питання виступив член постійної комісії Коваленко О.П.

Заступник голови районної ради Лях В.В. проінформував депутатів про основні моменти питань порядку денного сесії "Про ліквідацію редакції Менського районного радіомовлення" та "Про Програму фінансування процедури ліквідації редакції Менського районного радіомовлення".

Депутати розглянули ряд питань щодо прийняття районних програм: "Про Програму фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень та інших видатків, пов’язаних з діяльністю районної ради на 2014 рік", "Про затвердження Програми розвитку комунальної установи Менської районної ради „Трудовий архів Менського району” на 2014 рік", "Про Програму розвитку Комунального підприємства «Менарайкомунпослуга» Менської районної ради та забезпечення належного утримання майна комунальної власності, що знаходиться в управлінні даного підприємства, на 2014 рік", "Про районну Програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2014 – 2017 роки", "Про районну Програму розвитку водного господарства Менського району на період до 2021 року", "Про Програму забезпечення пожежної безпеки на території району на 2014 – 2015 роки", "Про Програму культурно-мистецьких заходів та забезпечення розвитку творчих колективів на 2014 рік".

Проект рішення з питання порядку денного сесії "Про районну Програму «Охорона та раціональне використання лісових ресурсів Менського району на 2014 – 2020 роки" не набрав необхідної кількості голосів депутатів та був направлений на доопрацювання.

Депутати внесли зміни та доповнення до існуючих районних програм. Зокрема до Районної програми підвищення кваліфікації в Школі місцевого самоврядування на 2012 – 2015 роки та до районної цільової Програми розвитку дошкільної освіти на 2011-2017 роки.

З інформацією "Про забезпечення функціонування Комунального закладу охорони здоров’я «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської районної ради" перед депутатами виступила Корнієнко Н.І., головний лікар КЗОЗ "Менський центр ПМСД".

Хомрач П.П., головний лікар КЗОЗ "Менська ЦРЛ", депутат Чернігівської обласної ради, проінформував депутатів по ряду питань порядку денного пленарного засідання: "Про надання дозволу КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» на передачу в оренду будівлі гаража", "Про надання дозволу КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» на передачу в оренду приміщень", "Про затвердження Статуту комунального закладу охорони здоров’я «Менська центральна районна лікарня» Менської районної ради в новій редакції".

Кочубей В.М., начальник відділу Держземагенства у Менському районі проінформував депутатів по питаннях: "Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки ФГ «Петрово» для продовження терміну оренди земель наданих для ведення фермерського господарства на території Волосківської сільської ради Менського району Чернігівської області", "Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка передається в оренду гр. Власенку О.В. для створення фермерського господарства на території Жовтневої сільської ради Менського району Чернігівської області", "Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка передається в оренду гр. Єфименко О.А. для створення фермерського господарства на території Стольненської сільської ради Менського району Чернігівської області", "Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки яка передається в оренду гр. Іваній О.А. для створення фермерського господарства на території Лісківської сільської ради Менського району Чернігівської області".

Депутати погодили призначення Бутенка Р.О. на посаду директора комунального підприємства «Менарайкомунпослуга» Менської районної ради та встановили термін контракту.

Депутати розглянули два депутатські запити депутатів районної ради Тюшкевич Н.П., Магули В.Г., Довгого М.О., Леоненка В.М. та прийняли по них відповідні рішення.

Також за поданням Тюшкевич Н.П., депутата районної ради, обраної по багатомандатному виборчому округу від Менської районної організації ВО «Батьківщина» було розглянуто питання "Про вдосконалення порядку висвітлення роботи депутатів районної ради, публікацій платних матеріалів у районній газеті «Наше слово».

Депутати також розглянули й інші питання порядку денного сесії, зокрема: "Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Менарайкомунпослуга» Менської районної ради", "Про зміну структури і чисельності виконавчого апарату районної ради", "Про внесення змін до рішення районної ради", "Про здійснення заходів з узаконення громадських пасовищ", "Про надання дозволу Жовтневій ЗОШ I-III ст. на передачу в оренду вільного приміщення коридору", "Про надання дозволу на передачу будівлі у господарське відання КП „Менарайкомунпослуга", "Про надання дозволів", "Про встановлення зменшеного розміру орендної плати", "Про надання дозволу Гусавській ЗОШ 1-11 ст. на передачу в оренду частини приміщення для розміщення бібліотеки-філії».

Всього депутатами районної ради на пленарному засіданні розглянуто 40 різнопланових питань, по кожному з них прийнято відповідне рішення.

В «Різному» перед присутніми виступили помічник народного депутата України Олега Ляшка Амельченко В.В., депутати районної ради Довгий М.О., Авраменко А.М., Леоненко В.М., Соломко А.В.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.