Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Сесія Чернігівської обласної ради.

5-07-2018, 09:57 | Розділ: Новини | Переглядів: 460

4 липня відбулося пленарне засідання чотирнадцятої сесії Чернігівської обласної ради сьомого скликання. В роботі засідання взяв участь голова районної ради Олександр Мисник.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Олександра Божка – воїна-захисника України, якого 1 липня поховали у селі Печі Борзнянського району, та усіх загиблих при захисті цілісності і суверенітету.

На пленарному засіданні сесії розглядались питання надання згоди на прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області автомобілів швидкої допомоги, які будуть закріплені на праві оперативного управління за лікувально-профілактичним закладом «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Чернігівської обласної ради, питання щодо управління об'єктами комунальної власності: надання дозволів, розподілу орендної ставки, використання природних ресурсів тощо. У числі одноголосно прийнятих документів – рішення про надання дозволу на безоплатну матеріальну допомогу Державному науково-випробувальному центру Збройних Сил України. Таке рішення викликане тим, що Державний науково-випробувальний центр Збройних сил України в даний час розміщується на базі колишнього Чернігівського училища льотчиків, які не використовуються за призначенням з 2004 року та потребують проведення поточного та капітального ремонтів. Ухваленим рішенням надано допомогу у вигляді пиломатеріалів - дошки обрізної хвойних порід в кількості 20 кубічних метрів для облаштування службових приміщень.

Депутатами підтримано запити щодо включення в перелік об'єктів, які підлягають ремонту в 2019 році за рахунок Дорожнього фонду, капітального ремонту доріг, фінансування виконання робіт з капітального ремонту автошляхів між населеними пунктами районів області та вжиття невідкладних заходів з усунення загрози знищення соснових лісів внаслідок дії шкідника – верхівкового короїда.

Також розглядались питання надання допомоги постраждалим від стихійного лиха в м.Чернігів, передачі Семенівського районного дочірнього агролісгосподарського спеціалізованого підприємства «Семенівкарайагролісгосп» до комунальної власності району або ОТГ, безоплатної передачі у державну власність нерухомого майна, а саме приміщень, що розташовані в будівлі за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 20 та використовуються для розміщення Господарського суду Чернігівської області, відміни Звернення депутатів Чернігівської обласної ради щодо тиску на органи місцевого самоврядування.

Загалом, з врахуванням зауважень і пропозицій депутатів, обласна рада прийняла рішення із 30 питань порядку денного сесії.

 

За матеріалами офіційного веб-порталу

Чернігівської обласної ради

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.