Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Сільські лікарські амбулаторії Бірківки та Стольного отримали сучасні спеціалізовані автомобілі

27-11-2019, 15:06 | Розділ: Новини | Переглядів: 314

27 листопада 2019 року відбулося засідання двадцятої (позачергової) сесії Менської районної ради сьомого скликання.

Скликання позачергової сесії пов’язане з необхідністю термінового вирішення питання надання згоди на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району двох спеціалізованих автомобілів Renault Duster, для сільських лікарських амбулаторій с.Бірківка та с.Стольне.

Перед пленарним засіданням відбулися засідання постійних комісій районної ради, на яких депутати попередньо розглянули проекти рішень з питань порядку денного сесії.

На пленарному засіданні сесії депутати одноголосно надали згоду та прийняли до комунальної власності територіальних громад району спеціалізованого автотранспорту для Бірківської та Стольненської сільських лікарських амбулаторій. Дані лікарські заклади отримали по спеціалізованому, сучасному автомобілю Renault Duster, балансовою вартістю близько 500 тис. грн. кожен. Виступаючи з інформацією по даному питанню Наталія Корнієнко, генеральний директор КНП «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги», зазначила, що наявність в сільській лікарській амбулаторії спеціалізованого автомобіля підвищеної прохідності надасть змогу надавати більш якісні медичні послуги, забезпечить своєчасний та безпроблемний доїзд медика до пацієнта.

Також депутати розглянули проект районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2019-2020 роки, яку представив на сесії Олександр Крук, начальник Менського відділу поліції. Основна мета даної програми - забезпечення ефективності здійснення заходів щодо профілактики правопорушень та усунення причин, що зумовили вчинення протиправних дій, попередження вчинення злочинів. Одним із методів такої профілактики є придбання та встановлення засобів відеоспостереження. Обсяги фінансування Програми – 70 тисяч грн.

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Оксана Булавка проінформувала по бюджетних питаннях порядку денного - звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 року та щодо внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.

Депутати беззаперечно підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати Чернігівської обласної ради Василь Леоненко та Сергій Нужняк.

Рішення, прийняті на двадцятій (позачерговій) сесії районної ради сьомого скликання будуть розміщені на веб-сайті районної ради в строки, установлені Законом України «Про доступ до публічної інформації» у розділі «Офіційні документи».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.