Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Газопостачання в с. Куковичі - на контролі районної влади

8-08-2018, 08:52 | Розділ: Новини | Переглядів: 410

Сьогодні на розширеному засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів голова районної державної адміністрації Валерій Щукін, розглядалось питання про відсутність газопостачання в с. Куковичі Менського району.

До обговорення даного питання долучилися представники обласної комісії ТЕБ та НС Болдирев С.М. та Кривенко В.Г., міський голова Примаков Г.А., директор ТОВ «Авангард» Орел О.Г., комерційний директор ТОВ «Авангард» Максименко О.І., представник ПАТ «Чернігівгаз» Каратаєва О.І.

Присутні заслухали інформацію Валерія Щукіна про звернення жителів с. Куковичі до органів влади щодо відсутності газопостачання в даному населеному пункті у зв’язку з пошкодженням газопроводу під час проведення сільськогосподарських робіт ТОВ «Авангард» та можливе блокування роботи органів влади і автомобільної дороги Чернігів-Грем’яч з 9 серпня 2018 року.

З виступу керівника ТОВ «Авангард» Орла О.Г. стало відомо, що земельна ділянка оформлена і орендується у відповідності до чинного законодавства без будь-яких обмежень у веденні сільськогосподарського виробництва. Також було пред’явлено фото докази місця пошкодження газопроводу на глибині залягання труби 0,35 м., що не відповідає нормам ДБН В.2.5.-20-2001, згідно якої труба повинна залягати на рекомендованій глибині 1 м. Керівництво ТОВ «Авангард» виявило готовність відшкодувати збитки за відновлення пошкодженої ділянки газопроводу.

Примаков Г.А., міський голова, проінформував про зустріч з жителями с. Куковичі, в ході якої населення села обурене бездіяльністю ПАТ «Чернігівгаз» по відновленню газопостачання абонентів села згідно укладених договорів. Ні жителі села, ні керівництво району та ОТГ не було попереджено про проведення регламентних робіт, яке затягло до тривалої відсутності газу в населеному пункті, що збурило людей.

Каратаєва О.І., представник ПАТ «Чернігівгаз», після телефонної розмови з керівництвом товариства повідомила, що відновлення газопостачання села можливе лише після підписання ТОВ «Авангард» актів виконаних робіт аварійно-відновлювальних робіт, об’єму газу та пуску газу до споживачів згідно договору.

Обговоривши дане питання комісія вирішила:

1. Звернутися до обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з питання сприяння у вирішенні питання швидшого підключення газопостачання населенню с. Куковичі.

2. Рекомендувати ПАТ «Чернігівгаз» відновити газопостачання населенню с. Куковичі.

3. Звернутися до Менської міжрайонної прокуратури, Сновського МРВ УСБУ в Чернігівській області, Менського ВП ГНПУ в Чернігівській області стосовно правомірності дій ПАТ «Чернігівгаз» щодо відновлення газопостачання абонентам с. Куковичі та поінформувати їх про можливе перекриття автомобільної дороги Чернігів – Грем’яч жителями с. Куковичі в з зв’язку з тривалим припиненням газопостачання в даний населений пункт.

 

Сергій Косовненко, секретар районної комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.