Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Свято у тих, хто дарує його іншим

9-11-2018, 15:41 | Розділ: Новини | Переглядів: 451

Сьогодні в приміщенні районної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

З професійним святом присутніх привітали голова районної ради Олександр Мисник, голова районної державної адміністрації Валерій Щукін,завідувач сектору культури і туризму районної державної адміністрації Олександр Карпенко, помічник народного депутата В. Давиденка Ігор Зелений.

Прозвучали найтепліші слова привітання і найщиріші слова вдячності на адресу працівників культосвітніх закладів.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток культури та з нагоди свята вручено почесні відзнаки.

Нагороджено:

Почесною грамотою районної державної адміністрації:

- колектив Покровського сільського будинку культури за багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, активну участь у культурно-мистецькому житті району;

- Саченка Максима Анатолійовича, директора КПНЗ «Березнянська школа мистецтв ім. Г.Г. Верьовки» Менської районної ради Чернігівської області, за багаторічну плідну працю, вагомий внесок в естетичне виховання дітей.

Почесною грамотою Менської районної ради:

- Грибань Юлію Миколаївну, завідуючу відділом обслуговування КЗ «Менська централізована бібліотечна система» Менської районної ради, за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок в розвиток бібліотечної справи, організацію масових заходів та з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва;

-Зюзько Ніну Олексіївну, директора Локнистенського сільського будинку культури, за багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток фольклорного мистецтва району та з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Оголошен Подяку голови районної державної адміністрації:

- Головченко Аллі Миколаївні, бібліотекарю Максаківської бібліотеки-філії;

- Левенцю Олегу Олександровичу, директору Городищенського сільського будинку культури;

- Шкребенкову Роману Володимировичу, водію районного організаційно-методичного центру культурно-освітніх установ сектору культури і туризму районної державної адміністрації.

Оголошено Подяку Менської районної ради:

-Боровик Валентині Миколаївні, завідуючій Степанівським сільським клубом за активну багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культури району та з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва;

-Рибцовій Ользі Миколаївні, завідуючій Лугівським сільським клубом за активну багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культури району та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.