Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Комп’ютерному томографу у Менській лікарні – бути!

12-04-2019, 17:26 | Розділ: Новини | Переглядів: 356

Про це розповів голова Чернігівської обласної державної адміністрації Олександр Мисник на зустрічі з активом району, що відбулась 12 квітня.

Олександр Петрович зауважив, що Комісія з оцінки та відбору інфраструктурних проектів Міністерства регіонального розвитку остаточно схвалила проект з придбання апарату комп’ютерної томографії для раннього виявлення злоякісних новоутворень, туберкульозу та інших складних захворювань для потреб Менської центральної районної лікарні. Встановлення апарату дасть змогу обслуговувати, як жителів нашого району, так і сусідніх.

Серед схвалених проектів є 11 так званих перехідних, реалізація яких розпочата у минулі роки, до них включено і реконструкцію міського дитсадка «Сонечко».

Голова облдержадміністрації розповів про реалізацію в області реформи з децентралізації і її успіхи та переваги, пріоритети розвитку регіону: соціальна сфера освіта, охорона здоров’я, ремонт доріг і, звичайно, розвиток економіки та залучення інвесторів.

Присутні на зустрічі очільники громад, підприємці, керівники закладів та установ району мали змогу поставити перед головним обласним посадовцем питання, що хвилюють сьогодні людей: про ремонт під’їзних доріг до населених пунктів, про проекти розвитку територій, які наразі знаходяться в стадії виготовлення та процедури їх проходження, про збереження приміського залізничного сполучення та відшкодування місцевими радами коштів на перевезення пільгових категорій пасажирів.

Голова райдержадміністрації Валерій Щукін у своєму виступі ознайомив учасників заходу із основними показниками всіх галузей району та планами на майбутнє.

Голова обласної державної адміністрації також зустрівся з освітянами обох міських шкіл під час яких обговорено питання впровадження в життя реформи "Нова українська школа", розвиток закладів освіти району та області, тощо.

Олександр Мисник оглянув терапевтичне, хірургічне та дитяче відділення Менської центральної лікарні, висловився щодо перспектив розвитку Менської ЦРЛ, реконструкції трьохповерхового корпусу, будівництва шестиквартирного житлового будинку для медиків.

Насамкінець голова обласної державної адміністрації закликав до взаємодії та співпраці всіх гілок влади, бізнесових структур на благо та розвиток краю.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.