Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

05 червня відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії районної ради сьомого скликання

5-06-2019, 15:39 | Розділ: Новини | Переглядів: 333

05 червня відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. В роботі засідання взяв участь голова обласної державної адміністрації, депутат районної ради Олександр Мисник.

На початку засідання депутати розглянули блок бюджетних питань по яких проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Булавка: затвердили звіт про виконання бюджету за І квартал 2019 року та внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік.

При розгляді питання «Про зміну розміру міжбюджетного трансферту», проект рішення якого підготувала районна державна адміністрація, постійною комісією з питань бюджету був запропонований альтернативний проект рішення, який в результаті і був прийнятий сесією. Суть даного питання полягала в наступному: Менська міська рада у лютому зменшила на 445 тис. грн розмір міжбюджетного трансферту, який передбачався на спільне утримання Менської ЦРЛ – на заробітну плату та оплату за спожиті енергоносії. Депутати районної ради виступили категорично проти зменшення міжбюджетного трансферту, адже це може привести до недофінансування лікарні.

Вікторія Прищепа, керуючий справами виконавчого апарату районної ради проінформувала щодо внесення змін до Програми фінансового забезпечення депутатських повноважень та інших видатків, пов’язаних з діяльністю районної ради, на 2017-2020 роки, акцентувавши увагу на необхідності та актуальності змін до вказаної програми. Також надала пояснення по суті проекту регуляторного акту щодо врегулювання відносин оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району.

Депутати прийняли рішення про перейменування Комунального позашкільного навчального закладу «Березнянська школа мистецтв ім.Г.Верьовки» Менської районної ради Чернігівської області та затвердження Статуту даного закладу.

Наталія Корнієнко, головний лікар КНП «Менський ЦПМСД», надала пояснення по суті питання щодо прийняття майна до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району. Наразі виникла необхідність відселення Синявської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини через аварійний стан будівлі, у якому вона розташована. Менська міська рада передала у власність громад району приміщення колишньої поліклініки в с.Синявка, де у подальшому Менським ЦПМСД буде проведено ремонт та розташовано амбулаторію.

Депутати погодили перепрофілювання та зміну назви Сахнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, затвердження Статуту Сахнівського ЗЗСО І-ІІ ступенів. По даному питанню інформував Віктор Ємець, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації, який, зокрема, зауважив, що наразі у школі мала кількість учнів, деякі класи не укомплектовані взагалі. Тому для збереження школи необхідно провести таке перепрофілювання. Підвіз старшокласників до Березнянської ЗОШ І-ІІІ ст. буде забезпечено. Депутат районної ради, директор Сахнівської школи Анатолій Мироненко висловився у підтримку такого рішення.

Депутатський корпус районної ради розглянув також ряд інших питань: щодо виконання районних програм у галузі освіти та у сфері соціального захисту населення, внесли зміни до рішення районної ради від 11.11.2008 «Про затвердження переліку об’єктів, пов’язаних з обслуговуванням жителів територіальних громад Менського району та об’єктів соціального призначення».

Рішення, прийняті на вісімнадцятій сесії районної ради сьомого скликання, будуть розміщені на веб-сайті районної ради в строки, установлені Законом України «Про доступ до публічної інформації» у розділі «Офіційні документи».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.