Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

П’ять лікарів отримали ключі від новенького житла…

21-01-2020, 16:17 | Розділ: Новини | Переглядів: 341

Новозбудований сучасний, комфортний, шестиквартирний будинок гостинно відкрив сьогодні свої двері для лікарів Менської центральної районної лікарні. Зручне планування, індивідуальне опалення, облаштовані кухня та санвузол – квартири повністю готові зустріти нових господарів. У будинку дві однокімнатні, дві двокімнатні та дві трикімнатні квартири.

Фінансування будівництва здійснювалось за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та районного бюджету, його вартість склала майже 5 млн грн.

Будівництво тривало швидкими темпами: дочірнє підприємство «УкрСіверБуд» 02 жовтня 2019 року розпочало закладку фундаменту, а 25 грудня будинок було вже зведено.

До цього дня багато скептиків не вірили, що в такі скрутні для країни часи можливе будівництво відомчого житла. Але Менщина всіх здивувала, і збудувала навіть два будинки для медичних працівників: у 2015 році побудували чотириквартирний будинок, у якому зараз проживають лікарські сім’ї.

В урочистостях взяли участь народний депутат України Валерій Давиденко, голова районної ради Наталія Боюн, голова районної державної адміністрації Валерій Щукін, генеральний директор ДП «УкрСіверБуд» Віктор Вереша, працівники лікарні, установ та закладів району.

«Сьогодні дійсно радісна подія – сказав під час свого виступу генеральний директор КНП "Менська ЦРЛ" Григорій Разнован. Цей будинок – грандіозний проект, так само як і встановлення в нашій лікарні сучасного комп’ютерного томографа. І ці проекти вдалось реалізувати завдяки спільній злагодженій роботі народного депутата Валерія Давиденка, очільників району, працівників лікарні".

Головний лікар висловив подяку за всебічну підтримку лікарні і розуміння її проблем у період реформування районній владі, депутатам районної та обласної ради, працівникам лікарні, підприємцям і просто небайдужим людям.

У своєму виступі народний депутат України Валерій Давиденко завірив учасників урочистостей у своїй підтримці подібних починань та задумів, відмітив надзвичайну важливість сьогоднішньої події в масштабах не тільки області, але й всієї країни. Висловив сподівання, що введення в експлуатацію даного будинку допоможе у вирішенні кадрової проблеми центральної районної лікарні.

Почесне право перерізати символічну стрічку було надано народному депутату України Валерію Давиденку, голові райдержадміністрації Валерію Щукіну, генеральному директору центральної районної лікарні Григорію Разновану. Ключі від квартир отримали Ірина Колесник - лікар-терапевт, Оксана Поліщук – лікар-анестезіолог, Марина Халус – лікар-терапевт, Юлія Неженцева – лікар-хірург, Оксана Наумова – завідувач відділення анестезіології – інтенсивної терапії, лікар-анестезіолог.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.