Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Свято зі сльозами на очах

10-05-2014, 14:48 | Розділ: Новини | Переглядів: 933

З кожним днем усе далі від нас священна дата - День Великої Перемоги. Ось уже 69 років ми відзначаємо це свято як символ радості і скорботи, пам'яті і безсмертя, як символ дружби народів, які в ім'я життя і майбутнього власною кров'ю захищали кожний клаптик нашої рідної землі. Цього дня ми згадуємо всіх тих, чиє життя забрала війна. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Низько вклоняємося тим, хто у повоєнні роки піднімав країну з руїн.

Наш священний обов'язок не забути, якою ціною здобуто Велику Перемогу. Для нас, нині живущих, подвиг військового покоління - це абсолютний еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра – це суміш печалі й радості, пов'язаних зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням та розквітом нового життя.

Сьогодні, 9 травня, у населених пунктах Менського району відбулися урочисті заходи з нагоди 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Святкування у місті розпочалося урочистим покладання квітів до обеліска Слави і продовжилось мітингом. У святкових заходах взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Володимир Василенко, голова районної ради Володимир Невжинський, їхні заступники, керівники управлінь та відділів органів влади та самоврядування, працівники підприємств та установ міста, учні міських шкіл та громадськість.

Від очільників району звучали слова подяки воїнам, які вибороли перемогу у страшній війні. Всі виступаючі говорили від душі, кожен висловлював свої думки, але всі були одностайні в одному, що лихоліття війни ніколи не повинні повторитися, український народ повинен жити під мирним небом у неділимій державі на власній рідній землі.

Вшанували ветеранів і учнівська молодь, подарувавши їм квіти.

Скільки б часу не пройшло, ніколи не померкне велич військової доблесті, безмежної мужності і героїзму творців Великої Перемоги над фашизмом, - саме таким був головний лейтмотив сьогоднішніх урочистих заходів з нагоди 69-ї річниці Великої Перемоги над фашизмом. Ввечері вони продовжаться народним гулянням та святковим феєрверком.

Не пропустіть

    Свято зі сльозами на очах
  • 9 травня - День Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
  • День Перемоги
  • 67-й рік Великої Перемоги крокує Менщиною.
  • Свято Великої Перемоги крокує Менщиною
  • Йде травень крізь хвилини, дні і роки. Несе нащадкам спогади війни…
  • Свято зі сльозами на очах!
    Свято зі сльозами на очах.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.