Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

28 серпня 2014 року відбулося розширене засідання Президії районної ради.

28-08-2014, 16:43 | Розділ: Новини | Переглядів: 817

28 серпня 2014 року відбулося розширене засідання Президії районної ради.

На порядок денний було винесено питання «Про розгляд ситуації, що склалася у Березнянському споживчому товаристві та Менській райспоживспілці». Розгляд даного питання було ініційовано головою райдержадміністрації за зверненням членів споживчого товариства.

У засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Мисник О.П., прокурор району Карась В.В., начальник РВ УМВС Білик Ю.А., в.о.начальника Менської ОДПІ Добридень Л.М., Березнянський селищний голова Павленко В.М., представники споживчої кооперації області та району, депутати районної ради, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, а також ініціатори звернення.

На початку засідання голова районної ради Невжинський В.М. повідомив, що питання яке розглядається, є непростим, йому передували ряд подій, публікацій у пресі. Закликав членів Президії неупереджено підійти до його розгляду та прийняти зважене рішення. Зазначив, що районна влада не байдужа до проблем, які піднімаються і засідання Президії – перш за все намагання закликати сторони конфлікту до порозуміння і діалогу, до співпраці і взаємодії. Заявники Кузьменко О.В. та Тимощенко М.І. виклали своє бачення ситуації, що склалася в Березнянському споживчому товаристві. Акцентували увагу на основній проблемі – спірного виключення з числа пайовиків товариства 24 його членів.

Свою точку зору з даного питання висловили голова правління Менської РСС Пономаренко О.П., головний бухгалтер РСС Горова В.М., голова правління Березнянського СТ Речицька В.І., які наголосили на законності дій споживчого товариства і про те, що по результатах численних перевірок його діяльності відповідними службами порушень не виявлено.

Самойленко Т.Г., начальник юридичного відділу Чернігівської облспоживспілки, зупинилась на нормах чинного законодавства, що регулюють діяльність споживчої кооперації, а також висловила ряд пропозицій щодо вирішення питання з правової точки зору.

Дем’яненко О.О., радник голови правління Чернігівської облспоживспілки, закликав сторони мирно домовитись, провести загальні збори і наголосив, що вирішення спору в судовому порядку може затягнутись на роки.

Прокурор району Карась В.В., начальник РВ УМВС Білик Ю.А., повідомили про те, що на даний час розслідується кримінальна справа, триває перевірка викладених у заяві фактів.

У обговоренні питання порядку денного взяли участь голова райдержадміністрації Мисник О.П., в.о.начальника Менської ОДПІ Добридень Л.М., Березнянський селищний голова Павленко В.М., члени Президії.

По результатах розгляду питання Президією прийнято рішення.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.