Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

04 вересня 2013 року у районній раді відбулось засідання Президії та постійних комісій

4-09-2013, 17:03 | Розділ: Новини | Переглядів: 1024

04 вересня 2013 року у районній раді відбулось засідання Президії та постійних комісій. У засіданні Президії взяли участь представники установ та закладів, якими були ініційовані питання до розгляду на пленарному засіданні сесії.

Члени Президії розглянули питання порядку денного наступної сесії, яка відбудеться 12.09.2013.

На початку засідання голова районної ради ознайомив присутніх з порядком денним засідання Президії та порядком денним сімнадцятої сесії районної ради шостого скликання. Повідомив, що основним питанням є звіт голови районної ради.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М. проінформувала присутніх про основні положення питань порядку денного "Про звіт про виконання районного бюджету та витрачання коштів резервного фонду за 1 півріччя 2013 року" та "Про внесення змін до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року "Про районний бюджет на 2013 рік". В обговоренні інформації з даного питання виступили депутати районної ради: Невжинський В.М., Литовченко Л.В., Ларченко Г.М.

З інформацією по питанню "Про взаємодію органів внутрішніх справ з органами місцевого самоврядування Менського району" виступив Білик Ю.А., начальник Менського РВ УМВС.

Корнієнко Н.І., головний лікар комунального закладу охорони здоров’я «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської районної ради проінформувала членів Президії по питанню порядку денного "Про затвердження структури Комунального закладу охорони здоров'я "Менський центр первинної медико-санітарної допомоги" Менської районної ради". Відповіла на запитання присутніх стосовно штатної чисельності центру, та по проблемах що виникають в процесі створення нового закладу.

Роговенко В.І., начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації проінформував присутніх з питаннями порядку денного "Про внесення змін до рішення районної ради від 30 грудня 2010 року "Про затвердження Програми соціального захисту непрацюючих громадян, які надають соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги" та "Про внесення змін до рішення районної ради від 25 січня 2008 року “Про надання пільг хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз в обласній лікарні".

Руденко Т.О., директор Менського районного Центру дитячої та юнацької творчості Менської районної ради Чернігівської області ознайомила присутніх з основними положеннями питання "Про затвердження Статуту Менського районного Центру дитячої та юнацької творчості Менської районної ради Чернігівської області".

Тарануха В.Ф., старший податковий інспектор Менської МДПІ ознайомив присутніх членів Президії з питанням порядку денного "Про затвердження Плану дій, спрямованих на поліпшення якості обслуговування платників податків шляхом функціонування існуючого центру обслуговування платників податків". Голова районної ради Невжинський В.М. запропонував доопрацювати поданий проект програми, так як в поданому вигляді він не може бути допущений до розгляду на пленарному засіданні.

Президія також розглянула й інші питання порядку денного сесії, зокрема "Про звіти постійних комісій районної ради з питань бюджету, з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності, з гуманітарних питань сім’ї, молоді та соціального захисту населення", "Про затвердження розпорядження голови районної ради від 18.07.2013 № 22-ос «Про звільнення Лукаш Ю.М.", "Про надбавку за вислугу років заступнику голови районної ради". Після першої частини засідання Президії були проведені засідання постійних комісій районної ради.

У другій частині засідання Президії районної ради були визначені виступаючі в обговоренні звіту голови районної ради, а також опрацьовані, пропозиції, висловлені депутатами на засіданні постійних комісій.

По результатах розгляду питань порядку денного засідання Президією прийнято відповідне рішення.

 

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.