Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Сьогодні відбулося офіційне представлення голови Менської районної державної адміністрації Валерія Щукіна

5-05-2016, 15:07 | Розділ: Новини | Переглядів: 573

Представив новопризначеного очільника району в.о. голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич. У церемонії взяли участь голова районної ради Олександр Мисник, керівники установ та організацій району, міський, селищні, сільські голови, депутати районної ради та громадський актив.

Леонід Сахневич зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка від 29 квітня 2016 року № 191, яким Валерія Щукіна призначено головою райдержадміністрації.

У своєму виступі в.о. голови облдержадміністрації наголосив: «Відповідну посаду Валерій Миколайович обійняв у непростий час… У держави є розвиток, але й присутня складна ситуація. Ми повинні заощаджувати і так спланувати бюджет, щоб вистачало на всі видатки», - зазначив він.

Представник області окреслив основні завдання, які стоять перед райдержадміністрацією та її очільником, зупинився на суспільно-економічних проблемах, реалізації інвестиційних проектів, переведенні котелень бюджетних установ району на альтернативні види палива, погашенні заборгованості заробітної плати. Наголосив також на втіленні в життя всіх необхідних заходів, спрямованих на соціальний захист, здійсненні всебічної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, продовженні впровадження адміністративно-територіальної реформи та на відкритому інформуванні населення про проблеми регіону та шляхи їх вирішення.

Леонід Сахневич закликав органи виконавчої влади, місцевого самоврядування та представників громадськості до тісної співпраці задля вирішення проблем району.

Вітаючи голову райдержадміністрації з призначенням, представник області побажав успіхів у роботі, пообіцяв конструктивну співпрацю району з обласною владою.

У свою чергу, призначений голова райдержадміністрації Валерій Щукін звернувся до присутніх з промовою, у якій подякував керівництву держави і області за високу довіру, та висловив сподівання на плідну співпрацю з керівниками організацій, головами територіальних громад, підприємцями та громадськістю району, наголосивши, що докладе максимум зусиль задля розвитку Менщини.

Від імені органів місцевого самоврядування голову райдержадміністрації привітав голова районної ради Олександр Мисник.

Довідка:

Валерій Миколайович Щукін народився 01 серпня 1968 року у селі Феськівка Менського району Чернігівської області. Має повну вищу освіту, у 1992 р. закінчив Українську сільськогосподарську академію за спеціальністю «Економіка і організація сільського господарства», кваліфікація «Економіст-організатор сільськогосподарського виробництва». Обирався депутатом Менської районної ради 6 скликання, на даний час представницького мандату не має.

Працював у Мені головним економістом КСП ім. Сидоренка, головним ревізором відділення Ощадбанку, начальником управлінь та першим заступником голови районної державної адміністрації, першим заступником начальника Державної інспекції сільського господарства в Чернігівській області.

З 22 грудня 2015 року виконував обов’язки голови Менської районної державної адміністрації.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.