Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Районна організація ветеранів України звітувала про свою роботу

30-10-2015, 10:35 | Розділ: Новини | Переглядів: 827

29 жовтня в приміщенні районної Будинку культури відбулася звітно-виборна конференція Менської районної організації ветеранів України. Окрім делегатів та ветеранського активу, в роботі конференції взяли участь голова районної ради Володимир Невжинський, голова районної державної адміністрації Олександр Мисник, перший заступник голови Чернігівської обласної ради ветеранів, керівники територіальних громад, структурних підрозділів райдержадміністрації, представники установ та організацій району.

З доповіддю про діяльність ветеранської організації виступила її голова - Раїса Москальська, яка прозвітувала про роботу за чотирирічний термін, поінформувала присутніх про досягнення та проблеми ветеранської організації, а також торкнулася багатьох аспектів роботи – це соціальний захист ветеранів, питання співпраці ветеранської організації з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, участь ветеранів у проведенні громадських заходів та героїко-патріотичному вихованні молоді тощо. Учасники конференції активно долучилися до обговорення роботи районної ветеранської організації. У своїх виступах ветерани торкалися також соціально-економічних та суспільно-політичних процесів, які відбуваються сьогодні в країні.

Делегати конференції вирішили ряд організаційних питань: переобрали раду районної ветеранської організації, Президію районної ради ветеранів та склад контрольно-ревізійної комісії. Також визначилися із делегатами на обласну звітно-виборну конференцію, яка відбудеться 17 грудня у місті Чернігові. Одноголосним рішенням переобрали на наступний термін чинного голову районної організації ветеранів України – Раїсу Москальську.

Представникам установ і організацій району, активним членам та керівникам первинних ветеранських організацій були вручені грамоти і подяки від районної державної адміністрації, районної ради, Чернігівської обласної ради ветеранів та районної організації ветеранів України.

По закінченні конференції пісенним дарунком присутніх вітали учасники народного аматорського хорового колективу районної організації ветеранів України «Придеснянські барви».

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.