Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Професія моєї мрії

16-09-2016, 12:26 | Розділ: Новини | Переглядів: 609

Одним із пріоритетних напрямків діяльності служби зайнятості є профорієнтаційна робота із шкільною молоддю. Протягом вересня 2016 року фахівці Менського районного центру зайнятості відвідали загально навчальні заклади району, де провели «Уроки реального трудового життя» з випускниками шкіл.

Також спеціалісти побували у Березнянському багатопрофільному навчально-реабілітаційному центрі. Вихованці дуже радо зустріли фахівців центру зайнятості та активно взяли участь у різноманітних конкурсах на тему: «Професія моєї мрії».

Березнянський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр – навчальний заклад де упродовж року мають змогу навчатися та оздоровлюватись діти з малозабезпечених, багатодітних сімей, діти-інваліди, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Педагоги докладають багато зусиль для того, щоб організувати для дітей веселий, пізнавальний, активний навчальний та виховний процес. Фахівці районного центру зайнятості також долучилися до їх праці.

У конкурсах взяли участь діти віком від 9 до 13 років. Всі вони добросовісно поставились до завдань, намагаючись якнайточніше відтворити і передати професію, яку хочуть здобути в майбутньому. На малюнках знайшли своє відображення найрізноманітніші професії: фермер, лісник, водій, ветеринар, лікар, поліцейський, пожежник, співак та багато інших.

Діти з великим задоволенням відгадували загадки про професії, будували «ланцюжок професій», малювали «Емблему професії» і, звичайно, раділи подарункам, які люб’язно подарували фахівці центру зайнятості.

Створення сприятливих умов для реалізації творчого потенціалу школярів, розвитку логічного мислення, пам’яті та уваги, а також позитивного ставлення до актуальності робітничих професій – стало метою зустрічі директора районного центру зайнятості Тамари Кот та фахівця Зої Ганнущенко з вихованцями закладу і ще одним кроком в допомозі школярам пізнати світ професій та зробити правильний вибір свого професійного майбутнього.

Не пропустіть

    Професія моєї мрії
  • Дорога до професії починається з мрії
  • Втілення дитячих мрій під час літніх канікул.
  • З пізнавальним інтересом до свого професійного майбутнього.
  • Правильний вибір професії - найважливіша умова життєвої повноцінності
  • Світ професій – очима дітей
  • Професія моєї мрії!
    Професія моєї мрії.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.