Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

У служби зайнятості день народження.

20-12-2016, 16:26 | Розділ: Новини | Переглядів: 612

Цього року 21 грудня Служба зайнятості відзначатиме 26-річчя від дня створення.

Рік, який минає для служби зайнятості як і для всієї держави проходить під знаком реформування і визначає нову якість соціальної політики держави.

Сьогодні перелік послуг для безробітних громадян не обмежуються лише підбором роботи. Вони можуть отримати кваліфіковану допомогу профконсультантів, психологів, взяти участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, скористатися виплатою допомоги по безробіттю одноразово для започаткування власної справи, а також безкоштовно здобути затребувану на ринку праці професію, підвищити кваліфікацію. Географія навчання безробітних сьогодні виходить за межі області. В 11 областях України створені центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Ми пропонує послуги з профнавчання не лише зареєстрованим безробітним. Особи старше 45 років для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці можуть отримати ваучер на навчання. Ще одна новація – можливість підтвердити результати неформального професійного навчання і отримати відповідний документ встановленого зразка.

Вже 26 років служба зайнятості співпрацює з роботодавцями і підтримує будь-які ініціативи, що сприяють працевлаштуванню громадян, забезпечують їх гідними умовами праці та заробітною платою.

З початку 2016 року центром зайнятості укомплектовано понад 900 вакансій. На замовлення роботодавців професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації пройшли 167 безробітних. Крім того, 292 особи за направленням служби зайнятості були залучені до тимчасових та громадських робіт.

Ми вдячні усім роботодавцям, які співпрацюють зі службою і не стоять осторонь проблем безробітних і надалі хочемо бути надійними та ефективними партнерами.

Сьогодні служба зайнятості реформується, покращує свої сервіси, освоює та пропонує нові технології підбору кадрів, такі як відеорезюме, відеовакансія, комунікація через соціальні мережі тощо. На часі також застосування концепції рекрутингу, коли служба зайнятості для підбору роботи громадянам та кадрів для роботодавців використовує не лише власні ресурси (бази вакансій та безробітних), а й інші джерела, зокрема сайти пошуку роботи, оголошення в ЗМІ тощо.

Фахівці служби зайнятості з особливою увагою ставляться до недавніх бійців. Цього року ми надавали послуги з підбору роботи, професійного навчання, профорієнтації 126 бійцям АТО, 26 з яких працевлаштовані за сприяння служби зайнятості, 11 демобілізованих військовослужбовців учасників АТО залучалися до виконання громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Приємно відзначити, що українці розуміють, що сьогодення – час бурхливих змін, тому необхідно швидко адаптуватися до сучасних вимог ринку праці, здобувати нові знання, розвиватися.

Щирі вітання усім працівникам служби зайнятості, а також усім, хто стояв у витоків створення служби з Днем народження. Миру і злагоди, міцного здоров’я, успіхів, завзяття та оптимізму, віри, надії і любові.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.