Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Освітні заклади Менщини мають і тепло, і сучасну техніку — переконався Леонід Сахневич

19-01-2017, 12:55 | Розділ: Новини | Переглядів: 639

Вчора перший заступник голови облдержадміністрації з робочою поїздкою побував у Менському районі У ході візиту спільно з головою районної ради Олександром Мисником та головою районної державної адміністрації Валерієм Щукіним вони відвідали ряд закладів гуманітарної сфери.

Першочергово вони завітали у Березнянську ЗОШ І-ІІІ ст., в якій оглянули два класи, оснащені новою комп’ютерною технікою. Всі комп’ютери працюють, забезпечені ліцензійними програмами та мають доступ до мережі Інтернет.

Представники влади поспілкувалися з педагогічним колективом школи щодо нового бачення розвитку освітянської галузі.

Довідково: У навчальному закладі минулоріч за рахунок субвенції провели реконструкцію теплотраси. Перший комп’ютерний клас був придбаний за рахунок коштів державної освітньої субвенції та введений в експлуатацію до початку 2016-2017 н.р. Другий комплект комп’ютерної техніки був отриманий відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки і наказу Міністерства освіти і науки України № 1552 від 16.12.2016 р. «Про отримання комп’ютерного обладнання та ліцензійного програмного забезпечення».

 

Далі делегація здійснила виїзд в село Дягова. Тут вони відвідали загальноосвітній заклад, ознайомились з матеріально-технічним забезпеченням класних кімнат школи та прийняли участь у запуску нової твердопаливної котельні, яка була відновлена за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Довідково: Дягівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів налічує майже сотню учнів. Віднедавна навчальний заклад може похвалитися значною економією та теплом — за рахунок коштів державної субвенції та місцевого бюджету встановлено твердопаливні котли.

Представники влади також оглянули об’єкт соціальної сфери – Дягівський дошкільний дитячий садок «Веселка», ознайомилися з організацією перебування в ньому вихованців, поспілкувалися з працівниками закладу, сільським головою та фермером Олексієм Бутенком.

 

У ході перебування в районі Леонід Сахневич відвідав Менську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка, де нещодавно було встановлено та введено в експлуатацію комп’ютерний клас, отриманий за цільовим розподілом згідно Угоди України з Китаєм.

Перший заступник голови облдержадміністрації вручив дирекції даної школи новий мультимедійний проектор та екран.

Довідково: Менська ЗОШ у минулому році оновилася і зовнішньо: за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету проведено утеплення частини приміщення; частковий ремонт внутрішньої системи опалення; завершено ремонт даху; частково проведено монтаж підвісної стелі та заміну світильників на енергозберігаючі, замінено вікна. Загальна вартість робіт перевищила мільйон гривень.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.