Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Працююча родина – запорука процвітання України

10-07-2017, 15:07 | Розділ: Новини | Переглядів: 484

«Без працюючої родини нема України» – таку акцію оголосила на Чернігівщині служба зайнятості до Дня родини, який відзначається в Україні на початку липня. Адже працююча, а отже. міцна та щаслива родина є основою соціального благополуччя суспільства.

Щиро та доброзичливо зустріла фахівців Менського районного центру зайнятості багатодітна родина Пилипенків: тато Юрій Михайлович, мама Сніжана Василівна та їх дітки: син Сашко 15 років, донька Катя 13 років, синочок Славко 9 років, донька Віка 8 років та найменшенька Марійка, якій півтора рочки.

В 2014 році Сніжана отримала одноразово допомогу по безробіттю та відкрила власну справу. Вдома на сімейній раді разом з чоловіком Юрієм та дітьми прийняли рішення вирощувати птицю на продаж. Поки навчалась на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Основи малого підприємництва» в Сумському ЦПТО ДСЗ на базі м. Чернігова паралельно вивчала теорію в інтернеті «Як рентабельно вирощувати птицю». На стартовий капітал, отриманий від служби зайнятості придбала гранулятор для виробництва власного комбікорму, адже птиця, яку Сніжана Василівна вирощує повинна відповідати самим високим стандартам якості. Для виробництва якісного комбікорму жінка уклала договір з ТОВ «АгрісТрейд», які складають на її замовлення спеціальну рецептуру комбікорму. А ще їздила до м. Золотоноша, де на місцевому комбікормовому заводі вивчала всі етапи виробництва якісного комбікорму.

Наразі Пилипенки вирощують такі види птиці як: кохінхин, брама (світла, темна, куропатчата, золота), цесарка, фазан, індостраус, бройлер, качка «голубий фаворит» та навіть павичів. «Кохінхини та брами дуже хороші насідки, 100% яєць висиджують» – розповідає Сніжана Василівна.

З моменту відкриття власної справи діяльність Сніжани та Юрія Пилипенків розширилась. Зрозумівши, що птиця добре росте на власному комбікормові вирішила відкрити ще один вид діяльності – виробництво комбікорму на продаж. Для цього вони орендували складське приміщення на околиці міста, закуповують тільки натуральну сировину для кінцевого продукту, ретельно підбирають рецептуру, бо для птиці та тварин вона відрізняється. Мішки під комбікорм замовляли з м. Хмельницька-показує мені Сніжана Василівна. Логотип підприємиці в жовто-блакитних тонах, «кліше сама розробляла» – з гордістю в голосі та радістю в очах розповідає мені жінка.

У вправних господарів уже є свої постійні покупці комбікорму: Менський зоопарк, заготконтора та підприємці з м .Чернігова та смт.Березна.

Але Пилипенки не тільки вирощують птицю, виробляють комбікорм, але й займаються вирощуванням свиней на продаж породи: “ландрас” та “велика біла”. Годують власним комбікормом. Велика біла свиня за сім місяців набрала 155 кг чистої ваги.

Також Юрій та Сніжана виробляють корми для собак на замовлення Благодійного Фонду «Сіріус».

Кожна людина гідна знайти своє призначення в житті. Питання в тому: – чи використає вона свій шанс?,- який дається один раз в житті; чи розпізнає його серед постійних можливостей долі? Сніжана Василівна себе знайшла в своїй справі, використала свій шанс на 100 відсотків і фахівці Менського РЦЗ цьому від душі щиро раді.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.