Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

Голова районної ради Олександр Мисник взяв участь в семінар-нараді для представників органів місцевого самоврядування

18-09-2017, 15:58 | Розділ: Новини | Переглядів: 439

Голова районної ради Олександр Мисник з 11 по 15 вересня перебував на нараді-семінарі для представників органів місцевого самоврядування організатором якої виступила Українська асоціація районних та обласних рад. Більшість зареєстрованих учасників – посадовці районних та обласних рад.

Головні теми стосувалися роботи субрегіонального та регіонального рівнів місцевих представництв. Мова йшла про переформатування районної ланки, державний нагляд, секторальні реформи та інші актуальні питання.

Перед учасниками виступили високопосадовці центральних органів державної влади. Зокрема, В’ячеслав Негода - перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, що відкрив цьогорічну нараду-семінар, Павло Ковтонюк - заступник Міністра охорони здоров’я, Василь Куйбіда - президент Національної академії державного управління, провідні експерти в галузі місцевого самоврядування та представники міжнародних проектів.

Особливістю цього річного заходу є ярмарка міжнародних проектів. Так, партнери Асоціації, окрім залучення експертів до роботи заходу, надали велику кількість актуальної літератури. До такої ініціативи приєдналися: Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації України» DESPRO, Програма «U-LEAD з Європою», Програма Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», Шведсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні».

Для учасників заходу були озвучені актуальні децентралізаційні питання, серед яких законопроект про укрупнення районів, державний нагляд та інші. Учасники ділилися досвідом своєї роботи в умовах децентралізації, а також мали змогу поставити питання високопосадовцям органів державної влади та експертам.

Також учасники семінару мали змогу послухати та подискутувати на теми секторальної децентралізації. Зокрема підняті питання торкнулись медицини, освіти та фіскальної реформи.

Приділялась увага і темі підвищення кваліфікації, антикорупційної політики та питань спільної комунальної власності.

Захід був насичений інтерактивними навчаннями на теми лідерства, розвитку комунікативних та ораторських здібностей, а також з питань застосування законодавства та впровадження проектів. Проводили вправи експерти Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» та Програми «U-LEAD з Європою», а також експерти Асоціації.

 

За інформацієїю сайту Української асоціації районних та обласних рад

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.