Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Жінки можуть все!

26-04-2018, 10:47 | Розділ: Новини | Переглядів: 1517

Ґендерна рівність знаходиться в самому серці прав людини і цінностей. Рівні права чоловіків і жінок – це фундаментальний принцип, що захищає та заохочує до дотримання прав жінок. Спілка жінок Чернігівщини – громадська організація, яка вже 25 років поспіль відстоює права жінок нашого регіону, підтримуючи їх у різних видах діяльності, допомагаючи реалізувати плани та досягати цілі у бізнесі, творчості, управлінській діяльності…

25 квітня Спілка жінок Чернігівщини побувала у гостях Спілки жінок Менщини.

Зустріч за круглим столом дала можливість обговорити жінкам ряд нагальних проблем, поділитись успіхами та напрацюваннями.

Делегацію жінок Чернігівщини вітали голова районної ради Олександр Мисник та голова районної державної адміністрації Валерій Щукін, які розповіли про Менщину, її успіхи та плани розвитку.

Про діяльність обласної спілки учасників заходу ознайомила її незмінний керівник Ірина Дорожкіна. Проблеми, якими переймається спілка – рівність чоловіка та жінки у сіспільно-політичному житті, боротьба з насильством у сім’ях, захист дітей, реалізація жінки, як громадського і політичного діяча та ряд інших багатовекторних питань. Особливо наголошувала Ірина Василівна на тому, що Спілка жінок Чернігівщини ніколи не була в політиці, що дозволяло неупереджено займатись громадською діяльністю та реалізувати статутні завдання спілки.

Інна Дудко, керівник Спілки жінок Менщини, презентувала досягнення громадської організації та поділилась проектами, які планується реалізувати в майбутньому. Вікторія Неруш, заступник керівника місцевої спілки, розповіла про проект «Менщина туристична».

Гості також продегустували сир – продукцію філії «Менський сир» ППКФ «Прометей», відвідали Менський зоопарк, ознайомились із діяльністю ПАТ «МенаПАК», вшанували пам’ять загиблих на Алеї Героїв. І, звичайно, перлиною відвідин став концерт, підготовлений Центром дитячої та юнацької творчості. Захват від виступу вихованців «Фієсти» та місцевої зірки Ольги Квятковської жінки виразили вигуками «Браво!» та «Молодці!» після кожного номеру.

Висновки, які кожна із учасниць зробила по результатах зустрічі - жінка може все, якщо вона прагне себе реалізувати і робить це в гармонії з собою.

Не пропустіть

    Жінки можуть все!
  • Вітання голови районної ради Невжинського В.М. з Міжнародним жіночим Днем 8 ...
  • Акція «Краса врятує світ»
  • Менські жінки власноруч створювали ляльку-мотанку
  • Вітання керівництва району до Міжнародного дня жінок і миру!
  • Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні...
  • Жінки можуть все!!
    Жінки можуть все!.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.