Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Наші партнери

Голова районної ради Наталія Боюн взяла участь в роботі Колегії райдержадміністрації

30-01-2020, 11:10 | Розділ: Новини | Переглядів: 253

Про підсумки роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та стан реагування на документи, запити та звернення за підсумками 2019 року. Такими були основні теми засідання Колегії районної державної адміністрації, яку провів голова райдержадміністрації Валерій Щукін.

Про роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) проінформувала його директор Галина Лисенко. У виступі мова йшла про роботу відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги та відділення соціальної допомоги на дому, які обслуговують одиноких непрацездатних громадян, осіб з інвалідністю та самотніх, діти яких проживають в інших регіонах. Було відмічено, що за минулий рік обслужено 362 людини та надано понад 40 видів різної соціальної допомоги. Для покращення якості соціальних послуг терцентром створена мультидисциплінарна бригада, яка займається прибиранням приміщень, прибудинкових територій, пилянням та рубанням дров, обкошенням садиб, доставкою продуктів за заявкою, ремонтними роботами. Працівники територіального центру також постійно проводять роботу по залученню підприємств, організацій та приватних підприємців до надання благодійної допомоги.

У підсумку обговорення даного питання голова райдержадміністрації наголосив на необхідності зміцнення матеріально-технічної бази територіального центру в частині забезпечення соціальних робітників велосипедним транспортом за кошти місцевого бюджету із залученням коштів субвенції із державного бюджету.

Під час розгляду другого питання керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Неруш проаналізувала стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, власними рішеннями, доступу до публічної інформації, реагування на звернення, запити депутатів усіх рівнів та роботи із зверненнями громадян за підсумками 2019 року. Вікторія Валентинівна відмітила, що звернень та запитів на публічну інформацію надійшло більше ніж у попередньому році. Звернення в основному стосувалися надання матеріальної допомоги, надання субсидій. Найбільше запитів на публічну інформацію надійшло від представників ЗМІ, фізичних осіб, громадських організацій. За видами інформації переважали соціологічні, статистичні та довідково-енциклопедичні.

У підсумку звернуто увагу на посилення заходів вдосконалення системи роботи з контрольними документами, дотримання термінів підготовки відповідей на запити та забезпечення першочергового розгляду та вирішення питань, порушених у зверненнях громадян.

По усіх розглянутих питаннях члени Колегії райдержадміністрації прийняли відповідні рішення.

 

За інформацією відділу загально-організаційної роботи та

інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.