Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

22 квітня 2014 року у районній раді відбулись засідання Президії та постійних комісій

23-04-2014, 09:17 | Розділ: Новини | Переглядів: 1031

22 квітня 2014 року у районній раді відбулись засідання Президії та постійних комісій. У засіданні Президії взяли участь представники установ та закладів, якими були ініційовані питання до розгляду на пленарному засіданні сесії. Члени Президії розглянули питання порядку денного наступної сесії, яка відбудеться 25.04.2014.

Проводив засідання голова районної ради В.М.Невжинський.

На початку засідання голова районної ради ознайомив присутніх з порядком денним засідання Президії та порядком денним двадцять першої сесії районної ради шостого скликання. Повідомив, що основним питанням є "Інформація прокурора Менського району та начальника Менського РВ УМВС України в Чернігівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Менського району".

Ющенко А. М., завідуючий сектором містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації ознайомив присутніх з інформацією по питаннях порядку денного сесії "Про хід виконання рішення районної ради від 21.12.2005 "Про районну програму "Питна вода України" на 2006-2020 роки" та "Про хід виконання рішення районної ради від 26.12.2012 "Про Програму поводження з твердими побутовими відходами Менського району на 2012-2016 роки".

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М. проінформувала присутніх про основні положення питання порядку денного "Про внесення змін до рішення районної ради від 29 січня 2014 року „Про районний бюджет на 2014 рік”. Відповіла на численні запитання присутніх.

Начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Роговенко В.І. ознайомив присутніх з інформаціями по ряду питань порядку денного сесії. Зокрема: 1)"Про хід виконання районних програм в галузі соціального захисту населення (Програми по відшкодуванню витрат організаціям-постачальникам за надані житлово-комунальні послуги, виплаті готівки інвалідам по зору І та ІІ груп та сім’ям загиблих воїнів-інтернаціоналістів, що проживають в районі, затвердженої рішенням районної ради від 30.12.2010, районної Програми по наданню матеріальної допомоги громадянам району на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 30.12.2010, Програми соціального захисту непрацюючих громадян, які надають соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 30.12.2010, районної Програми «Фінансова підтримка громадських організацій інвалідів і ветеранів» на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 30.12.2010, Програми по наданню пільг хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз в обласній лікарні та проживають в районі, на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 30.12.2010) »"; 2) «Про затвердження розміру допомоги потерпілій внаслідок пожежі 26.12.2013 року»; 3) «Про внесення змін до районної Програми по наданню матеріальної допомоги громадянам району на 2011-2015 роки»; 4)«Про надання пільг хворим з хронічною нирковою недостатністю , що отримують програмний гемодіаліз в обласній лікарні»; 5)«Про затвердження Порядку фінансування витрат на безоплатне поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, інвалідів війни та осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною та середніх цін на ритуальні послуги».

З інформацією по питанню "Про надання дозволу КЗОЗ «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» на передачу в оренду приміщень" перед присутніми виступила Корнієнко Н.І., головний лікар КЗОЗ «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги». Кочубей В.М., начальник відділу Держземагенства у Менському районі проінформував присутніх по питаннях «Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка передається в оренду гр. Прищепі В.Ф. для створення фермерського господарства на території Лісківської сільської ради Менського району Чернігівської області» та «Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка передається в оренду гр. Прищепі В.Ф. для створення фермерського господарства на території Макошинської селищної ради Менського району Чернігівської області».

З питаннями порядку денного сесії «Про районні програми, строк виконання яких закінчився в 2013 р.» членів президії ознайомила Прищепа В.В., керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

Лукаш Ю.М., начальник відділу культури райдержадміністрації ознайомила присутніх з запропонованими проектами рішень сесії «Про продовження контракту» та «Про призначення т.в.о. директора Комунального закладу «Березнянський історико-краєзнавчий музей імені Г.Г.Верьовки» Менської районної ради Чернігівської області».

Менський міський голова Фесюн Ф.І. проінформував присутніх про питання порядку денного «Про надання дозволу на передачу в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району» та «Про прийняття майна до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району».

Також присутні розглянули кілька питань порядку денного пленарного засідання «Про затвердження Районної комплексної програми профілактики правопорушень на 2014-2016 роки», «Про продовження терміну дії дозволу КП «Менарайкомунпослуга» передавати в оренду майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району», «Про надання дозволу на передачу у господарське відання КП «Менарайкомунпослуга» автомобіля».

Голова районної ради Невжинський В.М. виступив перед членами Президії по питанням щодо запитів депутатів районної ради та «Про підняття клопотання про передачу до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району державного майна».

Після першої частини засідання Президії були проведені засідання постійних комісій районної ради. У другій частині засідання Президії районної ради були визначені виступаючі в обговоренні питання «Інформація прокурора Менського району та начальника Менського РВ УМВС України в Чернігівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Менського району», а також опрацьовані пропозиції, висловлені депутатами на засіданні постійних комісій.

Крім порядку денного двадцять першої сесії районної ради, Президія розглянула питання щодо внесення кандидатур від Менського району на розгляд Чернігівської обласної ради щодо присвоєння звання «Почесний громадянин Чернігівської області». Президія висловилась про недоцільність внесення кандидатур від Менського району для присвоєння почесного звання з огляду на велику кількість кандидатур в області та обмежену річну квоту на присвоєння такого звання.

Розглянуто лист Менської міської ради щодо клопотання Народної ради про перейменування вулиці Червона площа у місті на вулицю Героїв Майдану. Члени Президії висловили свою позицію з приводу того, що такі питання мають вирішувати в першу чергу, жителі цієї вулиці. Також розглянуто питання «Щодо функціонування на території міста дошкільних навчальних закладів». Голова районної ради Невжинський В.М. проінформував про прийняте власне розпорядження «Про робочу групу» від 26.03.2014 № 9, яким створена робоча групи з вивчення ситуації, що склалась навколо функціонування дошкільних навчальних закладів у місті та проблем з розміщенням дитячих груп у них. Дана робоча група неодноразово проводила засідання, здійснювала огляд приміщення ДНЗ ім..Щорса, ЗОШ 1-111 ст. ім.Шевченка на предмет розміщення у них учнів перших класів. По результатах роботи прийнято відповідне рішення [30 Kb] (завантажень: 26).

Членами Президії підтримано прийняте робочою групою рішення, а також внесено пропозицію щодо розгляду на пленарному засіданні сесії районної ради питання про підняття клопотання перед Фондом державного майна України щодо передачі до комунальної власності району частини приміщення у м.Мена, вул.Жовтнева, 7.

По результатах розгляду питань порядку денного засідання Президією прийнято відповідне рішення [42 Kb] (завантажень: 21).

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.