Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

12 вересня 2013 року відбулось пленарне засідання сімнадцятої сесії районної ради шостого скликання

12-09-2013, 16:08 | Розділ: Новини | Переглядів: 1041

12 вересня 2013 року відбулось пленарне засідання чергової, сімнадцятої сесії районної ради шостого скликання.

Головним питанням пленарного засідання сесії став звіт голови районної ради.

Даний звіт обговорювався депутатами районної ради.

В обговоренні взяли участь депутати Василенко В.У., Ларченко Г.М., Магула В.Г., Шевченко В.В., Кіндер В.М., Бондар М.С. та Менський міський голова Фесюн Ф.І. В своїх виступах депутати відмітили позитивні моменти діяльності районної ради та внесли ряд пропозицій щодо покращення її роботи. Депутати прийняли до відома звіти постійних комісій районної ради з питань бюджету, з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності, з гуманітарних питань сім’ї, молоді та соціального захисту населення.

Депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за І півріччя 2013 року та внесли зміни до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік», про що проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М.

З інформацією по питанню порядку денного сесії "Про взаємодію органів внутрішніх справ з органами місцевого самоврядування Менського району" перед депутатами виступив перший заступник начальника Менського РВ УМВС в Чернігівській області Усік М.В. Відповів на запитання депутатів.

Васюк А.В., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення виступила з інформацією по питаннях порядку денного сесії "Про внесення змін до рішення районної ради від 30 грудня 2010 року «Про затвердження Програми соціального захисту непрацюючих громадян, які надають соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги» та "Про внесення змін до рішення районної ради від 25 січня 2008 року “Про надання пільг хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз в обласній лікарні”.

Депутатами затверджено Статут Менського районного Центру дитячої та юнацької творчості Менської районної ради Чернігівської області.

Начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Лукаш Ю.М. виступила перед присутніми з інформацією по питанню порядку денного сесії "Про встановлення зменшеного розміру орендної плати", яким депутати зменшили розмір орендної плати за частину приміщення КЗ «Центр культури і дозвілля молоді», що орендується фізичною особою-підприємцем Цигипою Ю.Л. .

Депутати розглянули та затвердили Програму забезпечення виконання Менською об’єднаною державною податковою інспекцією основних стратегічних цілей та організації надання послуг у відповідності до світових стандартів якості обслуговування платників податків, на 2013-2016 роки. З інформацією по даному питання виступила Добридень Л.М., перший заступник начальника Менської МДПІ.

З інформацією по питанню порядку денного пленарного засідання "Про порушення клопотання та надання дозволу на передачу майна спільної власності громад сіл, селищ, міста Менського району" перед присутніми виступив начальник відділу освіти райдержадміністрації, депутат районної ради Литовченко Л.В.

Лях В.В., заступник голови районної ради проінформував присутніх по питанню "Щодо функціонування на території Менського району мисливських господарств". В обговоренні питання виступили Карцан О.М.- директор ТОВ «ПВХ «Пласт», Сачок О.М., - голова Чернігівського обласної організації УТМР, Бутенко О.І. – голова Менського відділення УТМР, депутат обласної ради.

Найбільше спорів викликало питання порядку денного щодо продовження контракту з директором Комунального закладу «Менський районний краєзнавчий музей імені В.Ф. Покотила» Крутим В.О. Після проведення поіменного голосування рішення було прийнято.

Депутат районної ради Ларченко Г.М. внесла на розгляд сесії районної ради питання щодо затвердження положення про помічника-консультанта депутата районної ради. Положення депутатами було прийнято.

Депутати також розглянули й інші питання порядку денного сесії, зокрема: "Про затвердження розпорядження голови районної ради від 18.07.2013 № 22-ос "Про звільнення Лукаш Ю.М.", "Про надбавку за вислугу років заступнику голови районної ради", "Про затвердження структури Комунального закладу охорони здоров'я "Менський центр первинної медико-санітарної допомоги" Менської районної ради", "Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 29 грудня 2011 року «Про перелік комунальних організацій, установ, закладів, підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району та майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району, а також розмежування повноважень щодо управління ними», "Про затвердження розпорядження голови районної ради від 04.09.2013 № 30-ос «Про звільнення Поповича Ю.М.».

Всього депутатами районної ради на пленарному засіданні розглянуто 20 різнопланових питань, по кожному з них прийнято відповідне рішення.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.