Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

Урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні

6-12-2013, 15:30 | Розділ: Новини | Переглядів: 2127

6 грудня в залі засідань районної ради відбулися урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні. На збори були запрошені:

• Депутати Менської районної ради

• Депутати Чернігівської обласної ради, обрані від Менського району

• Заступники голови, керівники структурних підрозділів та спеціалісти Менської районної державної адміністрації

• Міський, селищні, сільські голови

• Працівники виконавчого апарату Менської районної ради

• Представники засобів масової інформації

З вітальним словом до учасників зібрання звернувся голова районної ради Володимир Михайлович Невжинський, який відмітив, що за роки незалежності України у місцевому самоврядуванні, без сумніву, зроблено чимало, але далеко не все. Залишається ще дуже багато невирішених питань і проблем, які сьогодні стримують розвиток місцевого самоврядування, гальмують соціальний та економічний прогрес територіальних громад.

Щиро подякував усім, хто натхненною творчою працею примножує здобутки попередніх поколінь: сільським, селищним, міським головам, депутатам районної ради, депутатам місцевих рад, працівникам районної державної адміністрацій, керівникам територіальних органів виконавчої влади, усім, хто причетний до вирішення проблем територіальних громад нашого краю!

На закінчення виступу привітав присутніх із Днем місцевого самоврядування. Висловив побажання, щоб щира людська вдячність та повага були нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівали серця серед щоденних турбот.

Голова районної ради вручив почесні грамоти та подяки Менської районної ради кращим працівникам органів місцевого самоврядування району, депутатам районної ради.

Подяками Менської районної ради нагороджені: - за значний особистий внесок у розбудову територіальної громади, сумлінну працю, відданість справі та з нагоди Дня місцевого самоврядування :

Кручко Володимир Андрійович, Локнистенський сільський голова;

Песоцька Ольга Іванівна, секретар Осьмаківської сільської ради.

Корнієнко Людмила Вікторівна, секретар Данилівської сільської ради;

- за значний особистий внесок у громадське життя територіальної громади району, активну депутатську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування:

Шевченко Віктор Вікторович, депутат Менської районної ради, обраний по багатомандатному виборчому округу від Менської районної організації політичної партії „Сильна Україна”;

Машура Лідія Миколаївна, депутат Чапаєвської сільської ради;

Рудич Валерій Анатолійович, депутат Стольненської сільської ради.

Титаренко Леонід Дмитрович, депутат Менської міської ради.

Почесною грамотою Менської районної ради нагороджені:

- за зразкове виконання депутатських обов’язків, активну життєву та громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування:

Мироненко Анатолій Іванович, депутат Менської районної ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 15 с. Ленінівка;

Маслак Любов Сергіївна, депутат Данилівської сільської ради;

Садовий Юрій Васильович, депутат Березнянської селищної ради;

Махіна Михайло Григорович, голова постійної комісії Менської міської ради з питань агропромислового розвитку, екології та земельних питань.

- за особисту мужність та відвагу, виявлені під час порятунку людини, активну депутатську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дзюба Антоніна Петрівна, депутат Блистівської сільської ради;

- за значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та розбудову територіальної громади, сумлінну працю та з нагоди Дня місцевого самоврядування:

Єрмоленко Тетяна Іванівна, Ушнянський сільського голову;

Бурка Наталія Миколаївна, секретар Дягівської сільської ради;

- за багаторічну сумлінну працю, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня місцевого самоврядування:

Ярина Валентина Григорівна, головний бухгалтер Макошинської селищної ради;

- за вагомий внесок у забезпечення реалізації засад місцевого самоврядування, досягнуті успіхи в роботі та з нагоди Дня місцевого самоврядування:

трудовий колектив Киселівської сільської ради;

трудовий колектив Лісківської сільської ради;

трудовий колектив Семенівської сільської ради.

Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджений:

- за активну депутатську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування;

Василенко Володимир Улянович, перший заступник голови районної державної адміністрації, голова постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку та управління об'єктами комунальної власності.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Менської районної державної адміністрації, депутат районної ради, голова постійної комісії з питань бюджету Анатолій Віталійович Соломко.

Він щиро привітав присутніх із святом - Днем місцевого самоврядування.

Відмітив, що місцеве самоврядування в Україні має глибокі й міцні історичні традиції.

Наголосив, що сьогодні на органи місцевого самоврядування України покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, добробут жителів сіл та селищ.

По закінченні виступу кращим працівникам органів місцевого самоврядування району вручив почесні грамоти та подяки районної державної адміністрації.

Почесну грамоту Чернігівської обласної державної адміністрації було вручено голові районної ради Володимиру Михайловичу Невжинському.

Від імені районної профспілкової організації працівників державних установ усіх присутніх привітала голова профспілки Ірина Анатоліївна Петрушенко. Вручила почесні грамоти обласної профспілкової організації.

З теплими словами вітань до своїх колег звернулася Бірківський сільський голова, голова Менського відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Фесюн Катерина Олексіївна.

Від імені народного депутата України Олега Ляшка до присутніх з вітальним словом звернувся помічник-консультант Волошко Василь Євгенович. Висловив впевненість в тому, що дієва та тісна співпраця народного депутата Олега Ляшка з органами місцевого самоврядування буде продовжена і в майбутньому. Вручив п'яти представникам органів місцевого самоврядування району Подяки народного депутата України Олега Ляшка.

Для учасників урочистого зібрання працівниками районного Будинку культури та Менської дитячої музичної школи була підготовлена святкова програма.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.