Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Наші партнери

17 грудня відбулися засідання Президії та постійних комісій районної ради

17-12-2013, 16:44 | Розділ: Новини | Переглядів: 962

17 грудня 2013 року у районній раді відбулось засідання Президії та постійних комісій. У засіданні Президії взяли участь представники установ та закладів, якими були ініційовані питання до розгляду на пленарному засіданні сесії. Члени Президії розглянули питання порядку денного наступної сесії, яка орієнтовно відбудеться 25.12.2013 року. Вів засідання голова районної ради В.М.Невжинський.

На початку засідання голова районної ради ознайомив присутніх з порядком денним засідання Президії та порядком денним вісімнадцятої сесії районної ради шостого скликання. Повідомив, що основним питанням є програма економічного та соціального розвитку Менського району на 2014 рік.

Ольховик Т.В., начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації ознайомила присутніх з основними положеннями програми, зупинилася на її ключових моментах.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Булавка О.М. проінформувала присутніх про основні положення питань порядку денного "Про звіт про виконання районного бюджету та витрачання коштів резервного фонду за 9 місяців 2013 року" та "Про внесення змін до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року "Про районний бюджет на 2013 рік".

З питаннями порядку денного сесії "Про план роботи районної ради на 2014 рік" та "Про План діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік" членів президії ознайомила Прищепа В.В., керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

Лукаш Д.О., начальник відділу правового забезпечення виконавчого апарату районної ради проінформував присутніх про основні положення питання порядку денного сесії "Про затвердження Положення про порядок відчуження майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району".

Василенко В.У., голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності повідомив, що постійна комісія на своєму засіданні розглянула дане питання та зробила висновки щодо відповідності проекту рішення положенням законодавства України про засади державної регуляторної політики. Заступник голови районної ради В.В.Лях виступив з інформацією по питаннях "Про ліквідацію редакції Менського районного радіомовлення" та "Про Програму фінансування процедури ліквідації редакції Менського районного радіомовлення".

Мойсєєнко Н.І., начальник фінансово-господарського відділу виконавчого апарату районної ради проінформувала по питанню порядку денного "Про Програму фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень та інших видатків, пов’язаних з діяльністю районної ради на 2014 рік".

З інформацією щодо питання порядку денного вісімнадцятої сесії "Про затвердження Програми розвитку комунальної установи Менської районної ради „Трудовий архів Менського району” на 2014 рік" присутніх ознайомила Дорошенко Н.В., директор КУ «Трудовий архів Менського району».

Ющенко М.І., в.о. директора КП «Менарайкомунпослуга», коротко проінформував присутніх щодо проектів рішень з питань порядку денного сесії – "Про Програму розвитку Комунального підприємства «Менарайкомунпослуга» Менської районної ради та забезпечення належного утримання майна комунальної власності, що знаходиться в управлінні даного підприємства, на 2014 рік", "Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Менарайкомунпослуга» Менської районної ради" та "Про надання дозволу на передачу будівлі в господарське відання КП "Менарайкомунпослуга"".

Невжинський В.М., голова районної ради повідомив, що на сесію виноситься питання "Про зміну структури і чисельності виконавчого апарату районної ради".

Прищепа В.В., керуючий справами виконавчого апарату районної ради проінформувала по питаннях порядку денного пленарного засідання "Про внесення доповнень до Районної програми підвищення кваліфікації в Школі місцевого самоврядування на 2012 – 2015 роки" та "Про внесення змін до рішення районної ради".

З інформацією по питанню "Про здійснення заходів з узаконення громадських пасовищ" перед присутніми виступив Лукаш Д.О., начальник відділу правового забезпечення виконавчого апарату районної ради. В обговоренні взяли участь голова районної ради Невжинський В.М., заступник голови районної державної адміністрації Терентієв П.О, депутат районної ради, керівник депутатської фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Мацішевська Л.В.

Корнієнко Н.І., головний лікар КЗОЗ "Менський центр ПМСД" проінформувала щодо питання порядку денного "Про забезпечення функціонування Комунального закладу охорони здоров’я «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської районної ради". В обговоренні даного питання виступили Хомрач П.П., головний лікар КЗОЗ «Менська ЦРЛ», Ларченко Г.М., голова постійної комісії з питань регламенту, забезпечення законності та правопорядку, Мисник О.П., заступник голови районної державної адміністрації.

Депутати розглянули ряд питань про затвердження районних програм. Зокрема:

"Про районну Програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2014 – 2017 роки" проінформувала Коваленко Г.В., начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Менському районі, "Про районну Програму розвитку водного господарства Менського району на період до 2021 року" проінформував Пасічник П.Ф., начальник Менської дільниці Сосницького міжрайонного управління водного господарства, "Про районну Програму «Охорона та раціональне використання лісових ресурсів Менського району на 2014 – 2020 роки» проінформував Науменков В.П., лісничий ДП «Менарайагролісництво», "Про Програму забезпечення пожежної безпеки на території району на 2014 – 2015 роки" проінформував Луговський Д.В., начальник Менського РВ УДСНС України в Чернігівській області, "Про Програму культурно-мистецьких заходів та забезпечення розвитку творчих колективів на 2014 рік", проінформувала Лукаш Ю.М., начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації.

Президія та комісії розглянули питання щодо внесення змін до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Менського району та до районної цільової Програми розвитку дошкільної освіти на 2011-2017 роки.

Також присутні розглянули кілька питань порядку денного пленарного засідання "Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки ФГ «Петрово» для продовження терміну оренди земель наданих для ведення фермерського господарства на території Волосківської сільської ради Менського району Чернігівської області", "Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка передається в оренду гр. Власенку О.В. для створення фермерського господарства на території Жовтневої сільської ради Менського району Чернігівської області", "Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка передається в оренду гр. Єфименко О.А. для створення фермерського господарства на території Стольненської сільської ради Менського району Чернігівської області", "Про затвердження технічної документації по розрахунку нормативної грошової оцінки земельної ділянки яка передається в оренду гр. Іваній О.А. для створення фермерського господарства на території Лісківської сільської ради Менського району Чернігівської області". По даних питаннях присутніх проінформував Півень О.П., заступник начальника відділу Держземагенства у Менському районі.

Хомрач П.П., головний лікар КЗОЗ «Менська ЦРЛ» виступив перед присутніми по питаннях порядку денного сесії: "Про надання дозволу КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» на передачу в оренду будівлі гаража", "Про надання дозволу КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» на передачу в оренду приміщень" та "Про затвердження Статуту комунального закладу охорони здоров’я «Менська центральна районна лікарня» Менської районної ради в новій редакції".

Президія також розглянула й інші питання порядку денного сесії, зокрема "Про призначення Бутенка Р.О. на посаду директора комунального підприємства «Менарайкомунпослуга» Менської районної ради та встановлення терміну контракту", "Про депутатський запит депутатів районної ради Тюшкевич Н.П., Магули В.Г., Довгого М.О., Леоненка В.М.", "Про вдосконалення порядку висвітлення роботи депутатів районної ради, публікацій платних матеріалів і недопущення перекручень фактів і подій у районній газеті «Наше слово» (за депутатським запитом)", "Про депутатський запит депутатів районної ради Тюшкевич Н.П., Магули В.Г., Довгого М.О., Леоненко В.М.", "Про затвердження Статуту комунального закладу «Менська районна гімназія» Менської районної ради в новій редакції", "Про надання дозволу Жовтневій ЗОШ I-III ст.на передачу в оренду вільного приміщення коридору".

Після першої частини засідання Президії були проведені засідання постійних комісій районної ради.

У другій частині засідання Президії районної ради були визначені виступаючі в обговоренні Програми економічного та соціального розвитку Менського району на 2014 рік., а також опрацьовані пропозиції, висловлені депутатами на засіданні постійних комісій.

По результатах розгляду питань порядку денного засідання Президією прийнято відповідне рішення.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.