Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

02 липня 2015 року відбулося засідання Президії та постійних комісій районної ради

3-07-2015, 08:39 | Розділ: Новини | Переглядів: 760

 

 

02 липня 2015 року відбулося розширене засідання Президії районної ради за участю осіб, визначених як виступаючі з питань порядку денного двадцять шостої сесії районної ради шостого скликання.

Проводив засідання Президії голова районної ради Невжинський В.М.

З інформацією по питанню порядку денного "Про хід виконання Середньострокової Програми соціально-економічного розвитку Менського району на період до 2015 року, затвердженої рішенням районної ради від 28.03.2012" перед присутніми виступила Васюк А.В., начальник відділу економічного розвитку, інфраструктури та з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації. Дала стислу характеристику виконання Середньострокової Програми соціально-економічного розвитку Менського району на період до 2015 року, відповіла на запитання присутніх.

Таргонський В.С., заступник начальника – завідуючий сектором організації виробництва, переробки, маркетингу сільськогосподарської продукції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації виступив з інформацією по питанню "Про хід виконання Програми поліпшення екологічного стану Менського району на 2006 – 2016 роки, затвердженої рішенням районної ради від 27.07.2006".

В ході обговорення даного питання депутат районної ради Леоненко В.М. вніс пропозицію розглянути законність та безпечність розміщення газозаправної станції в смт Березна поблизу спального корпусу Березнянської школи-інтернату.

З інформацією по питаннях порядку денного "Про хід виконання Програми «Ефективне опалення в Менському районі на 2013-2017 роки», затвердженої рішенням районної ради від 27.03.2013", "Про Програму впровадження комплексу заходів щодо збереження та відновлення меморіальних пам’яток періоду Великої Вітчизняної війни в Менському районі на 2015-2016 роки" присутніх ознайомив Ющенко А.М., завідуючий сектором містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації.

Бельченко В.М., головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації, ознайомила членів Президії з інформацією по питанню "Про хід виконання районних програм в галузі культури (Районної програми поповнення бібліотечних фондів Менської ЦБС на 2012 – 2016 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28.03.2012, Програми культурно-мистецьких заходів та забезпечення розвитку творчих колективів на 2014 рік, затвердженої рішенням районної ради від 25.12.2013)."

В обговоренні даного питання виступив голова районної державної адміністрації Мисник О.П., який наголосив, що згідно постанови Кабміну дозволено виділяти бюджетні кошти на проведення тільки 4 святкових заходів – День Перемоги, День Незалежності, День Конституції та Святого Миколая.

Булавка О.М., начальник фінансового управління райдержадміністрації, озвучила інформацію по питаннях порядку денного "Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за І квартал 2015 року" та "Про внесення змін до рішення районної ради від 23 січня 2015 року "Про районний бюджет на 2015 рік".

З питаннями порядку денного сесії "Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства "Менарайкомунпослуга" Менської районної ради", "Про внесення змін та доповнень до Програми поводження з твердими побутовими відходами Менського району на 2012-2016 роки" та "Про надання дозволу на передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Менського району – автомобіля ГАЗ-31029 № СВ 42-64" присутніх ознайомив Квашук В.А., директор КП «Менарайкомунпослуга».

Головний лікар КЗОЗ «Менський ЦПМСД» Корнієнко Н.І. ознайомила присутніх з проектом рішення "Про надання дозволу на передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Менського району". Відповіла на запитання присутніх.

Литовченко Л.В., начальник відділу освіти райдержадміністрації, озвучив проекти рішень "Про припинення діяльності Гусавської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Менської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації", "Про надання дозволу на передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Менського району – приміщення майстерні Слобідської ЗОШ І-ІІ ст.". Повідомив, що всі працівники Гусавської ЗОШ будуть працевлаштовані.

З проектом рішення по питанню "Про надання дозволу на передачу в оренду приміщень КЗ «Центр культури і дозвілля молоді» та встановлення розцінок за використання приміщень" присутніх ознайомила Бельченко В.М., головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації.

Кочубей В.М., начальник відділу Держземагентства в Менському районі ознайомив присутніх з рядом проектів рішень із земельних питань.

Депутат районної ради Тюшкевич Н.П. внесла пропозицію розглянути на пленарному засіданні питання – "Про звернення депутатів районної ради з приводу підвищення тарифів на комунальні послуги" та "Про звернення депутатів районної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо негайної індексації зарплат та пенсій в умовах значного підвищення індексу споживчих цін та різкого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги".

З проектом рішення по питанню "Про контроль за дотриманням вимог ч.1 статті 59-1 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" присутніх ознайомила Прищепа В.В, депутат районної ради, керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

Слобода Г.В., начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації виступив з інформацією по питанню "Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Менського району".

Всі проекти рішень розміщені на веб-сайті районної ради в розділі «Офіційні документи. Проекти рішень районної ради».

Після засідання Президії відбулися засідання постійних комісій районної ради.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.