Навігація

Погода в Мені

Опитування користувачів

Як Ви оцінюєте наш сайт?

Один з найкращих
Непоганий
Влаштовує
Зустрічаються кращі
Зовсім не сподобався

Архів

Грудень 2020 (2)
Листопад 2020 (10)
Жовтень 2020 (21)
Вересень 2020 (19)
Серпень 2020 (25)
Липень 2020 (22)

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Наші партнери

ОТРИМАТИ СВІДОЦТВО ПРО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ МОЖНА БЕЗПОСЕРЕДНЬО У ЗАКЛАДІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

31-03-2016, 16:01 | Розділ: Новини | Переглядів: 671

Народження дитини – це найщасливіша подія у житті кожної людини.

31 березня 2016 року працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану Менського районного управління юстиції у Чернігівській області, вперше, у встановленому порядку, було проведено державну реєстрацію народження та вручено свідоцтво про народження дитини молодій мамі безпосередньо у приміщенні Менської центральної районної лікарні Чернігівської області.

Маму Людмилу, яка стала першою, хто отримав таке свідоцтво безпосередньо в лікарні привітали голова Менської районної ради Мисник Олександр Петрович, в.о. голови Менської райдержадміністрації Щукін Валерій Миколайович, головний лікар Менської ЦРЛ Хомрач Петро Петрович, завідувач акушер-гінекологічного відділення Менської ЦРЛ Тимошенко Олег Анатолійович, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Менського районного управління юстиції Попович Лариса Леонідівна та медичні працівники. Присутні щиро вітали маму з поповненням в сім’ї, висловили найкращі побажання мамі та новонародженому Денису.

Прийняття працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану Менського районного управління юстиції у Чернігівській області документів, необхідних для державної реєстрації народження дитини та видача ними свідоцтва про народження дитини безпосередньо у закладі охорони здоров’я запроваджено відповідно до наказу Міністерства юстиції України «Деякі питання організації роботи відділів державної реєстрації актів цивільного стану, пов'язаної з державною реєстрацією народження дитини» від 26 серпня 2015 за №1593/5, (зі змінами) та з метою створення сприятливих умов, спрямованих на спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо державної реєстрації народження дитини.

Зазначений прийом документів та видача свідоцтв про народження здійснюється у приймальному відділенні КЗОЗ „Менська центральна районна лікарня” ( кабінет чергового лікаря) розташованого з адресою: м.Мена, вул. Шевченка,61 а (прийом документів, необхідних для державної реєстрації народження дитини проводиться кожної середи та суботи з 11.00 до 12.00, видача свідоцтв про народження дитини: середа з 16.00 до 17.00 та субота з 16.00 до 16.30).

Для державної реєстрації народження дитини необхідно надати оригінали документів:

• медичне свідоцтво про народження, видане закладом охорони здоров’я;

• паспорти батьків,

• свідоцтво про шлюб (при наявності зареєстрованого шлюбу).

Звертаємо Вашу увагу, що державна реєстрація народження, як і раніше проводиться й у відділі державної реєстрації актів цивільного стану Менського районного управління юстиції.

Одночасно нагадуємо батькам про їх обов’язок відповідно до статті 144 Сімейного кодексу України невідкладно, але не пізніше одного місяця від дня народження дитини, зареєструвати народження в органі державної реєстрації актів цивільного стану.

Шановні батьки, користуйтеся можливістю отримати свідоцтво про народження безпосередньо в закладі охорони здоров’я, де приймаються пологи, заощаджуйте свій дорогоцінний вільний час та використовуйте його на своїх бажаних любих малюків.

Не пропустіть

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.